• 37 yaşında bir nöroloğum. geçen gün fatih altaylı'nın programında seyrettiğim, yaşına rağmen bilgisizliğine inanamadığım doktordur. inanılmaz egosunu da sanırım bunu örtmek için oluşmuş. insan hiç mi dünyadaki gelişmeleri takip etmez yazık gerçekten.
  • bu gece de tv100'de okan bayulgen programında gereksiz yere sinan canan'a atarlanmış bilim insanı, her ne zaman denk gelsem sunucuyla falan kavga ettiğine şahit oluyorum terzi kendi söküğünü dikemez misali nörolog ama bence nöronlarını yönetmekte sorunları var gibi.
  • 7 aralık bayülgen yayınında çağın gerisinde kaldığına şahit olduğum herkesin kendi öğrencisi gibi davranmak zorunda olduğunu vurgulayıp duran farklı görüşlere hiçbir zaman yaşam hakkı vermeyen yapısıyla ürperdiğim nörolog
    sinan beyin erkek ve kadın hakkında genelleme yaptığını varsaydığı yayın boyunca tezini çürütmesine rağmen ortamı geren ihtiyar
  • kafasi calisan bir adam gibi durmaktadir ve itici olmadan politically correct olabilmistir.

    katildigi programda, kadin ve erkek beyni farkliliklari uzerine atip tutanlar olmustur. bayulgen 'aman yahu dalgamizi gecsek ne olcak' noktasina gelmis, farkliliklarimizi mizahla asabiliriz tadinda bir soylemle boy gostermistir. akabinde verilen karadeniz fikralari ornegine 'kac tane karadenizli bu fikralardan hoslaniyor, bunu sorduk mu' demistir bu hoca da. special thanks to good reasoning.

    izlemeye devam ediyorum da okan bayulgen resmen bi bully olmus cikmis.
  • okan bayulgen in bu gece programinda rastladigim merakimi celp etmis kisidir.son derece popurist ve shovmen oldugunu dusundugum, kanal kanal gezip her programda kadin beyni erkek beyni vs. yalan yanlis genellemelerle isim yapip daha sonra biletli konferans lar duzenleyip birkac yildir bu isten ciddi yolunu bulan sinan canan in yine sacmaladigi kadin erkek beyni konusunda hocamiz ayar ustune ayar vermistir.yureginize saglik ,ellerinizden opuyorum sayin hocam var olun insaallah.
hesabın var mı? giriş yap