• kullanışlı tasarımıyla beğenimi kazanan site. içeriklerde iyi. e yolları açık olsun o zaman.
  • içeriği hakkında henüz bir fikrim yok, daha yeni tanıştım siteyle ama tasarımı çok hoşuma gitti.
  • çukurova, doğan, albayrak, demirören ve ciner gruplarının ortaklaşa aldığı (bkz: gazetelerin içeriği sadece gazetelerindir) kararlarının ardından durumu ne olacak merak ettiğim internet oluşumu. internet sitelerinde bulunan içeriklerden genelde içeriği yollayan sorumlu olduğu için bundan sonra bu siteye haber yollayan insanların nasıl bir yasal yaptırımla karşılaşacağını netleştirmek lazım, sonra başımız ağrımasın...

    edit: kullanım şartları ve sözleşme staylasından bir metin biraz açıklayıcı oldu;

    "
    onedio.com'da yayınlanmak üzere sunduğunuz içeriğin size ait olduğu veya fikir ve sanat eserleri kanunu çerçevesinde kullanma hakkınız olduğu kabul edilir. size ait olmayan içeriği ancak kanunlarda belirtilen usule uygun olarak ve atıfta bulunmanız şartıyla yayınlanması mümkündür. aksi halde onedio medya ve internet hizmetleri'nin uğrayabileceği zararlardan sorumlu tutulacaksınız. onedio.com'da yayınlanmak üzere sunduğunuz içeriğin ve mesaj ve sair onedio.com imkanlarının kullanılması suretiyle göndermiş olduğunuz içeriğin hukuka uygun olması sizin sorumluluğunuzdadır. gönderidiğiniz veya sağladığınız içeriğin hukuka uygun olmaması halinde tüm hukuki ve cezai sorumluluğun tarafınıza ait olduğunu kabul etmektesiniz.
    "

    halihazırdaki içeriği bilmem ama bundan sonra siteye haber girerken bir kez daha düşünün...
  • http://www.bilgilidunya.net/ ile kıyaslanamaz. türkiye'nin bir numaralı politik bloğudur. vikipedi ye sorun isterseniz. tasarımını onedio şeysinden daha güzel bence. not reklama karşı reklam,göze göz, dişe diş.
  • gerçekten çok başarılı bir portal, iphone uygulaması da pek kullanışlı olmuş. yalnız alakasız şekilde merak ettiğim bir şey var. bu portalın facebook sayfasında sürekli olarak haber paylaşımı var, an itibariyle de 9bin küsur takipçisi bulunuyor ama neredeyse hiçbir habere yorum yapılmamış, "like" eden de yok. özellikle haber linklerinin altına olur olmaz her türlü yorum yapan insanlarla dolu bir sosyal medya ağına sahip olduğumuz düşünülürse bana fena halde tuhaf geldi bu durum. neden acaba diye sormak istiyor insan.
  • (bkz: olmuş bu)
  • "hangi ünlü futbolcu survivor yolcusu?" şeklinde çok önemli ve gizem dolu bir haberi manşet haberi olarak veren site.

    1-2 hafta önce duyup bakınca hoşuma gitmişti, ana sayfam yapmıştım ama 3. sınıf haber sitelerinden farkları yokmuş.
  • reklam galerinin aralarına fotoğraflar serpiştiren site. onelan? her 3 fotoda bi reklam mı olur?
  • farklı haberler, fotoğraflar, alım satım vs bulabileceğin site.
  • bağımlısı olduğum haber sitesidir. haber okumasanız bile çeşit çok fazla ve ilginizi çekebilecek bir habere rastlayabiliyorsunuz. yakın zamanda patlama yapması olası gibi gözüküyor. gezi parkı gibi olaylar sonrası insanlar medya kuruluşlarına güvenmemeye başladı. onedio'nun farkı ise bir haberi birden çok kaynakla yayınlamasıdır. tabi ki yine kime inanıp kime inanmıyacağımız bizde bitiyor.
hesabın var mı? giriş yap