• biricik, nobel ve ikram gibi türkiye'nin dört bir yanında ünlenmiş, plastik tıpalı şarapları satmaması üzücü olmasına karşın kocaman bir listeyi yüzünüze yapıştırıp sizi şaşırtan bir site.

    bunun yanısıra çevresine hava basmak isteyenler onlinemahzen'den çeşitli şarap markaları ve üzüm çeşitlerini öğrenip, ekşi sözlük'ten aratmak yoluyla genel kültür edinebilirler. karizmalarına karizma katıp ortamdaki tüm kızları tavlayabilirler - benden duymuş olmayın.

    kardeş site olarak supermumalsat.com ile onlinecondom.com'u da katarsa yanına, hiç yerimizden kalkmadan bir kırmızı şarap, iki mum ve bir prezervatif alıp romantik bir gece geçirebiliriz.
  • piyasada her yerde bulmakta zorluk çekeceğiniz kadar şarap çeşidi arasından seçim yapmanıza imkan veren ve fiyatları da uygun olan site. siparişler genelde bir günde kargoya veriliyor ve bazı sitelerde neredeyse adet olduğu gibi siz siparişi verdikten sonra ürünü temin etmeye çalışıp sizi 10 gün bekletmeleri gibi bir durumla karşılaşılmıyor.

    belki tek negatif yan, ups'in kargo ücretlerinin biraz yüksek olması. o kadar da olur.
  • erotikmagaza.com ile baglantisi olup olmadigini merak ettigim sarapevi. (bkz:gonderilen paketler firma amblem ve logosu olmadan siradan bir paket gorunumundedir. )
  • bildigim kadariyla dorduncu murat yasasi adiyla bilinen abuk yasa yururluge girdiginde internet uzerinden alkollu icecek satisi da yasaklanacagindan faaliyetlerine son vermek zorunda kalacak olan sitedir.
  • internetten ya da telefonla icki satisini yasaklayacak bir yasa tasarisi yuzunden sevenlerini gecici buhrana ugratmis site.

    ancak guzel gunler geldi ve o yasa ya da tasarısı degistiginden guzelim site kapanmayacak, biz de evimizden sikir sikir sarap siparisi vermenin tadina varacagiz..

    demem o ki, panige gerek yok, icmeye devam

    (bkz: in vino veritas)
  • yamulmuyorsam bu ayki gusto dergisine konu olmuş, kendisine hak edilen yeri devlerin şarap dünyasında yavaş yavaş bulmaya başlamıştır.

    accık açılın karşiiim, onlayn mahzen geliyoor.
  • saat 3 te verdiğim siparişi tam istediğim vakitte taze peynir ile ve de soğuk olarak teslim edebilen enfes site. canlı destek hattında tek kişinin çalıştığından şüpheliyim. ne zaman chat e girsem berkan diye biri çıkıyo. rezil oldum zilyon tane soru sora sora.
  • bir allahın kulunun vermediği website adresi*: http://www.onlinemahzen.com/
  • sadece sarapları degil peynirleri de sahane! sarap siparisinde usenmesin eliniz, alıverin iki tane.. disaridan pahalı degil hem..kim gitcek migrosa kadar..

    bırakınız getirsinler, bırakınız yedirsinler..
  • doluca çeşitleri yok. fiyatlarda da öyle ahım şahım bir durum yok.
hesabın var mı? giriş yap