• neslihan güneş, isim-soyisimli onlyfans kullanıcısı kadının instagram hesabından aylık geliri paylaşması olayıdır. trendyol ve onlyfanstan elde ettiği geliri koç ceo’su elde etmiyordur herhalde.

    kullanıcının hesabı; neslihan güneş

    ilgili görsel

    fotoğrafı acamayanlar icin neslihan güneş’in iddia ettiğine göre aylık geliri;

    onlyfans: 7298,40 dolar
    trendyol: 41.526,80 tl
  • orospuluk yaparak para kazanmaya ''vay be'' diyecek kadar düşük insanların olduğu sikimdirik haber başlığı.
  • buna devletin çok hızlı şekilde çözüm bulması lazım. ciddi ciddi hiçbir emek sarf edilmeden kazanılan paralar bunlar. vergilendirilmesi gerekiyor.

    mal mal mesaj atmayın. burada vergiden kasıt daha yüksek vergi dilimi uygulanması. birinin hayat sineması si... diğeri ise sadece memesini açıp foto paylaşıyor.

    buna karşın biri 10 bin kazanırken, diğeri 200 bin kazanıyor ve aynı vergi ödeniyor.
  • abaza türk erkeği sayesindedir. talep olmasa arz olmaz.
    kız 3 5 bin dolar verip göğüs yaptırmış. 15 günde amorti ediyor amk.
  • bu ne kadar iğrenç bir kız lan buna hangi salak para verip izliyor acaba çok merek ettim
  • kız iki meme bir bacak açıyor ve başka hiçbir şey yapmadan ayda 150 bin liradan fazla parayı cebine atıyor. ondan sonra yılın tamamını tatillerde, gezmelerde geçiriyor. hayatını yaşıyor.

    bizim gariban erkekler de 5-10 bin lira için gece gündüz, yaz kış demeden hamal gibi çalışıp güç bela geçinmeye çalışıyor.

    hani adalet, hani eşitlik, hani kardeşlik?
  • bu kadar yamyam ve keriz topluluğunu şimdilik 7.8k$ sömüren kişidir. tebrik ediyorum kendilerini.

    türkiyede onlyfans yeni yeni büyümekte. sektörde açık çok fazla. aslında çok güzel işler yapılabilir. of menajerlik yapmak var aslında da neyse…
  • mimarmış bir de, vay amk.

    edit: diplomasını görmeden yermek yanlış olur, ama arkadaşlar uyarmışlar sadece autocad ve 3d modelleme kurslarına devam etti diye. hanım kızımızı bu şaibeyi ortadan kaldırmaya davet ediyoruz. hani biz de bilelim işimiz düşerse yarı yolda kalmayalım.
  • biri şu siteyi bana öğretsin. siki daşşaa komple açıp para kazanmak istiyorum.

    (bkz: güzel para)
  • sorun kızda değil buna para yollayan hediye yollayan sığırlarda bunların birde tiktok versiyonları var.kendilerini izleyen kişileri yayınlarda gaza getirip kim daha zengin yarışına sokup(sistemi bilmeyenler için kim daha fazla hediye atar anlamında) enayilerden yayın başına sadece 10-20 bin indirenler var.allah akıl fikir versin bu insanlara.bu ülkede enayiden bol ne var ki?
hesabın var mı? giriş yap