• öncelikle tanımı verelim: gaziantepspor'un orkan çınar isimli genç oyuncusunu "ffp kıskacında olduğu için transfer yapamayan beşiktaş"a 450.000 euro karşılığında satmasıyla gerçekleşen transfer.

    transfer ücreti tam 450.000 euro.

    oyuncunun transfermarkt değeri ise 1.000.000 euro.

    bu beşiktaş'ın her işi hile hurda.

    fenerbahçe'nin değerleri 400.000 euro ve 250.000 euro olan iki futbolcusunu 1.000.000 euro'ya satmasına günlerce ağlayan ve ertuğrul taşkıran'ın boluspor'a transferi başlığını sıçan tinerciler ne diyecek bu işe, merak konusu.

    edit: 250.000 yerine 200.000 yazmışım.
  • (bkz: engelle)
    (bkz: başlıklarını engelle)

    fanatizme bile katlanabilirim, aptallığa asla.
  • siz bayağı komik adamlarsınız. futboldan uzaklaştıkça bu işleri iyice unutmuşsunuz.

    gayet normal bir transferdir. orkan çınar gibi parlamamış genç bir oyuncuya 2 milyon tl, gaziantepspor için iyi bir paradır. transfermarkt değerine göre piyasa değeri belirleniyorsa, açalım bi' pes master lig'de ne yazıyomuş bakalım. bu işler böyle kolaysa süper.

    en büyük transferi 76 bin € olan bir takımın 1 m. €'luk transfer yapmasıysa hala anormaldir. bu ikisi arasındaki farkı algılayamayan arkadaşların ayakla oynanan her spordan uzak olması iyidir. olmuyosa zorlamayın.
  • fiko başkanın küme düşmüş takımın kanat oyuncusuna 1m euro vermesini bekleyen renkli zırvası. bu iş parayı savurup sonra tesisini satmakla, ya da boluspor gibi bir takıma sözde 1m euroya oyuncu satıp saman altından su yürütmekle olmaz. başkanlarınıza az ekonomi öğretin, burda ağlamayın.
  • 450.000 euro'nun nasıl bir anormallik içerdiğini anlamadığım transferdir.

    orkan için ilk çıktığında milyon eurolar konuşuluyordu. kendisi sakatlandı ve istikrarsız bir performans gösterdi. beşiktaş ise şenol güneş ile birlikte birçok oyuncunun performansını arttıran bir takım konumunda. orkan'ın da sakatlık problemlerinin çözüldüğünü, ileride gelişim kaydedebileceğini, istikrar sorununu çözebileceğini düşünmüşler ki böyle bir transfer yapıyorlar.

    bence iyi bir deneme. para verilecekse böyle isimlere verilsin.
  • beşiktaşlılardan çok fenerbahçelilerin ilgisini çeken transferdir.

    adam 3-5 kişinin bir araya gelip değer belirlediği transfermarkt isimli bir internet sitesini baz alıp orkan'ın bonservisini düşük bulmuş.

    bunun bir üst versiyonu siyasi/kültürel tartışma ortamında kaynak olarak wikipedia'yı göstermek işte. varın gerisini siz düşünün.

    işin komik yanı şu ki;

    şampiyon takımın 2. lig'e düşmüş bir takıma 450 bin euro bonservis vermesi hile hurda gibi görülürken 2. lig takımının fenerbahçe'den 1 milyon euro'ya oyuncu transfer edip 1 senelik sözleşme imzalaması normal geliyor.
  • mehmet demirkol da tinerci olmalı ki, ertuğrul taşkıran transferini diline doladı. bu mantığa göre tinerci olması gerekiyor.
  • entry girenleri görünce fenerbahçeye transfer oldu sandım.

    tanım: basketbol izleye izleye futbola yabancılaşanların dolduğu başlık.
  • fenerbahçeliler işi iyice sulandırmaya başladılar. adamın transfermarkt'da değeri 1 milyon euro yazdığı için 450 bin euro'ya alınması düzmeceymiş. bu kadar futbol dinamiklerinden uzak denyolara cevap vermemek lazım ama inanan saflar çıkar diye yazalım. fenerbahçeli arkadaşım şu transferleri ne yapacaksın ozaman?:

    şener özbayraklı: piyasa değeri 6 milyon euro iken 1 milyon 630 bin euro'ya fenerbahçe'ye transfer oldu: http://www.transfermarkt.com.tr/…fil/spieler/169873

    volkan şen: piyasa değeri 6,5 milyon euro iken 2,5 milyon euro'ya fenerbahçe'ye transfer oldu: http://www.transfermarkt.com.tr/…ofil/spieler/56386

    fernandao: piyasa değeri 6,5 milyon euro iken fenerbahçe'ye 3,4 milyon euro'ya transfer oldu: http://www.transfermarkt.com.tr/…ofil/spieler/83886

    daha sayayım mı? mal.
  • fenerbahçelilerin altında ağladığı başlık. harbiden eziksiniz. harbiden zihin özürlüsünüz.
hesabın var mı? giriş yap