• hayvan haklarının hiçe sayıldığı, bu tür vahşetlerin hukukta caydırıcılığı olmadığı bir ülkede artık alıştırıldığımız olay. sorumlularının allah belasını versin. aynı şekilde acı çekin, ne eksik ne fazla.
  • bedduaya falan inanmıyorum ama memleket bir bedduaya düçar olacaksa eğer, öncelikle işkence edilen hayvanların ahı yüzünden olacak. benzin dökülüp yakılan at, bacağı kesilen at, bacakları kesilen kediler, kışın ortasında dışarıda bırakıldıkları için üzerlerini buz kaplayan eşekler, gaddarca öldürülen köpekler, işkence edilerek öldürülen kediler, kaçmaması için bacakları kesilen kurbanlık danalar... bu tür sapıklıklar bir olur, iki olur, onlar da ciddi şekilde cezalandırılır, az da olsa rahatlarsın da, vaziyet öyle değil. her tarafımızdan vahşet, her tarafımızdan zulmet fışkırıyor resmen.
    başlığıyla bile içimi parçalayan, uzun zamandır okumaya cesaret edemediğim onlarca memleket haberinden birine konu olmuş kedidir.
  • ulan yeter artık ya. bir günde şu bilgisayarı açıp kesilen kedi, boğulan köpek, tecavüz edilen keçi, bilmem ne yapılan kuş görmeyeyim diyorum ama yok şu içine sıçtığımın yerinde insanlar beni hiç şaşırtmıyorlar.
    ya sizin derdiniz ne? birbirinizi yediğiniz yetmiyor mu zaten? şu hayvanlardan ne istiyorsunuz, ne alıp veremediğiniz var anlamıyorum ki. hay topunuzun allah belasını versin, yine sövdüm akşam akşam ya.

    okuyamadığım haberdir.
  • (bkz: işkence gören hayvanların sesi olalım kampanyası)

    bu orospu evlatlarını başka türlü durdurmak mümkün olmayacak.
  • en yakın zamanda, hayvan hakları ihlaliyle ilgili bir protestonun yapılması gerek artık (hiçbi işe yaramayacak olsa da). her gün, hayvanlara yapılan işkencelerle ilgili haber görmekten psikolojim bozuldu; bi hayvan kadar olamadınız iğrenç insanlar!
  • bu kediye bunu yapan orospu evlatlarıyla umarım bir gün karşılaşmam. yemin ederim ikimizden biri ölür.

    çocuk falansa eğer yine ağzı burnu kanayıncaya kadar döverim. öyle çocuk olmaz. şiddetle öğrenecek bazı şeyleri.
  • akşam akşam sinirimden yerimden fırlatan vahşet ...
  • videosunu izlemediğim kedidir. ezbere yorum yapacağım akşam akşam ağzıma sıçılmasını istemiyorum o videoyu seyredip.

    bunu eğer kasti olarak akıl sağlığı yerinde biri yaptıysa umarım vapurdan denize düşer ve vapurun motoru parçalar kendisini. hatta orada sıkışıp can çekişerek ölür umarım.
  • medyada ve sözlükte yer buldukça çoğaldığını düşündüğüm hayvan vahşetlerinden biridir. bu tarz haberleri görmek normal insanların dahi ruh sağlığını olumsuz etkilerken, zaten antisosyal kişilik bozukluğuna sahip halk arasında psikopat dediğimiz kişilere iyice örnek ve özendirici rol oynamaktadır. bu nedenle hem medyada hem de sözlükte bu tarz haber ve olayların görünürlülüğünün azalması gerekmektedir. bu tip olaylar karşısında yapılması gereken konuyla ilgili sivil toplum kuruluşlarına ve adli makamlara başvurmaktır.
  • bu nasıl bir insan yoksunluğu, şerefsizliktir. ulan ben annemden, babamdan hep güçsüze yardımcı ol, destek ol, ezilene bir de sen tekme vurma öğütleriyle büyüdüm. bu nasıl bir şeref yoksunluğudur. ne zevk alırsınız şuncacık hayvanın bacaklarını keserek. hiç mi vicdan yok, hiç mi insanlık kalmadı bre piç kurusu.
    insanın içini burkan yavru kedidir.
hesabın var mı? giriş yap