• oynadığınız oyundan çıkmadan sosyal ağlarda paylaşım yapmanızı, arkadaşlarınızla sohbet etmenizi sağlayan yeni bir uygulama. oyunseverler mutlaka denemeli.. http://www.overwolf.com/
  • oyun oynarken kullandığınız ekstra toolları ve websitelerini düşünün:

    örneğin dota 2 için dotabuff vardır.
    elite dangerous için çokça trading siteleri var.
    oyun oynarken arkadaşlarınızla iletişim için kullandığınız teamspeak var.

    tüm bu toolları android'in playstore'u, iphone'un app store'u gibi bir marketten ücretsiz indirebildiğinizi ve oyun içinde, oyundan çıkmadan ya da alt + tab yapıp oyunu düşürmeden kullanabildiğinizi düşünün.

    overwolf budur.

    firmanın ana odağı league of legends iken, birçok oyun için çokça uygulama geliştirilmeye başlandı. ayrıca uygulama isteklerine, "yav şu oyunda bu olsa, bunu gösterse iyi olurdu yav" dediğiniz isteklerinize epey ilgililer, büyümek istiyorlar.*

    bir kontrol edin derim.
  • web developerlar için fırsatlar sunan, c++ ve c# ile yazılmış bir platform.

    applicationlar html + js + css ile yazılıp, c# dll'leri ile birlikte kullanılabiliyor ve aynı mobil pazarlardaki gibi uygulamanızı yazıp markete sürüp, gelir elde edebiliyorsunuz.
  • (bkz: lolwiz)
  • oyun içinde arkadaşlarınızla daha verimli iletişim kurmanıza olanak sağlayan israil yapımı bir platform. ancak iyi bir işlemciniz yoksa bilgisayarınızın performansında ciddi düşüşlere sebep olabilir.
  • microsoft security essentialsın dosyaları arasında 'parola çalan yazılım' olarak tanımlanan win32/frethog virüsünü bulan program.

    http://imgur.com/a/7ncam
    https://i.hizliresim.com/ze9o70.jpg

    aynı virüsü bulma konusunda webroot ise başarısız oldu.
hesabın var mı? giriş yap