• covid-19 tedavi yöntemi başarısı ile akıllara kazınan oytun erbaş'ın yeni fantastik açıklaması.

    --- spoiler ---

    haarp teknolojisinin iyonosferden enerji transferleri yapabildiğini söyleyen erbaş, “radyo dalgaları neden gelip gidiyor. yüksek güçte enerji dalgası mı etki etmeyecek. radyo dinlediğine inanıyorsunuz da elektromanyetik enerjiye inanmıyorsunuz. depremler, yeraltındaki titreşim frekansları değiştirilerek yapılabilirler. yapay deprem yapılabilir. fay hatlarını bilmek büyük artı. zaten kırılma yerlerini de biliyorlar.” diye konuştu.
    --- spoiler ---

    https://www.odatv4.com/…gokcek-haarp-ci-oldu-271970
  • yapay depremin imkansız olduğuna artık eminim.
  • bu arkadaş kendini otizmli diye lanse eden aslında hareketlerine ve davranışlarına bir çeşit bahane bulmuş ve bunu benimsetmiş gibi duran az ortalama zekanın üzerinde birisi.
    anadoluda güzel bir laf vardır, `akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol, dünya senin kahrını çeksin` dayı resmen bunu hayata dökmüş. ben şöyle deliydim böyle hastayım falan. böyle bir meşrulaştırma şekli var çünkü.
    ya bu kanıya da varmazdım çünkü kişinin beyanı önemli. adam ben öyleyim diyorsa öyledir ama bu aynı adam hatırlarsanız covid için de bu minvalde çok temelsiz bir açıklama yapmıştı. bu adamı seven dinleyen net akp sempatizanıdır. akp değilse yavru muhalefet mehape. olmaz abi bu kadar şovenist müslümanlık ancak o ekiplerde görülür.
    yorumum ise videoyu önceden de izlemiştim. boş yapıp garibanın aklını karıştıran ifadeler. insan bazen gerçekten şaşırıyor nasıl birileri bu kadar gündemde kalmak için baaitleşebiliyor…
  • melih gokcek, oytun saklabaninin bu iddiasini kendi twitter hesabindan paylasmis.

    gerizekali olmayip, supheciligi abarttigi icin hala haarp-deprem iliskisi kuran varsa, kiminle ayni yere denk dustugunu gorur artik
  • hayatında hiç elektromanyetik teori dersi almamış bir tıpçının uydurduğu sıçmık.

    dikkate almayınız.
  • ben türkiye'nin elon musk'ıyım demeyi başarmış bir herifin zırvalarıdır. itibar etmeyiniz.
  • (bkz: bir siktir git denen deli zırvaları)

    aferin oytun :) manyak deliyi oynamaya devam. yiyen yiyor nasıl olsa.
  • bakın bu adamı yakinen tanıyan biri olarak, akıl sağılığı yerinde olmayan biri gibi görülmesin bu adam. planlayarak kötülük yapabilen birisi kendisi. ne yazık ki insanın köpeği ısırmasından başka bir şey değil yaptığı. biliyor neyin nerde iyi satılacağını.
  • tip bilgisinin eksikligi gibi fizik bilgisinin de olmadigini gozler onune sermistir. en iyi ihtimalle enerji kaybi minimuma indirildigi dusunulurse megahertz mertebesiyle faylari uyarabilecegini ve yapar deprem elde edebilecegini savunmaktadir. mantiksiz.
hesabın var mı? giriş yap