• 1955, adana doğumlu fotograf sanatcısı.afsad'ın kurucuları arasında yer almaktadır.sarı otobus gezi kitaplarını yazıyor..simdiye kadar fas'ta yolculuk, iran yolculuğu ve namaste-hindistan yolculuğu yayınlandı.depremden sonra "fotografcı cocuklar atölyesi" projesinde calıstı.fotografları oldukca etkileyicidir.
  • eski afsad'lılardan, fotoğraf vakfı kurucu üyelerinden. hayatı yollarda kurmayı düşünen modern evliya çelebi, gezgin şahsiyet. uzun zamandır doğu ülkerine doğru overland yolculuklar ve rehberlik yapıyor. örnek alınması gereken dünya tatlısı insan.
  • elinden gümüş ve metal işçiliği de uçurtma yapımı da gelen çocukluğumun özcan amcası... daktilosonun bozulmasına, dialarının ters düz, alt üst edilmesine bile kızmayan insan... ne mi yaptı? oturup sakin sakin düzeltti hepsini, daktiloya da pek bir şey yapmamışım zaten. bir adama ismi bu kadar yakışır...
  • hayatini memlekette bir yerlerde birileri fotograf makinesini gorsun, merak etsin, tanisin diye harcayan, isini cok iyi, cok da severek yapan nefis insan... ona ve benzerlerine baktikca umutlaniyorum su ulkenin gelecegi icin...
  • nar photos fotoğraf ajansı kurucularından.
    http://www.narphotos.net/
  • asya kitasinda iran pakistan gibi ulkelere yaptigi yolculuklarini sari otobus adini verdigi bir kitap dizisinde toplayan, bizlere gezdigi ulkelerdeki gundelik hayati ve insanlari tanima, anlama firsatini sunan guzel yolcu.

    - neden? diyordum, bu kadar agir, sanki durur gibi gidiyorsun, daha cok yol var onunde gidilecek ve sen hicbir zaman ulasamayacaksin.

    - yol bilgidir benim icin ve ben ancak o yolun kendisi olursam giderim. ne yazik ki dunyanin butun yollarini gitmek benim isim degil.
  • sagarmatha eteklerinde isimli yeni kitabında nepal deneyimini paylaşmış yazar; konuk olduğu bir programda kitapla ve -doğuyla, ve de seyahat etmekle ilgili güzel sözler sarf etmiştir...tanıtım yazısını da bir o kadar güzel temennilerde bulunarak bitirmiş:

    "bu kitap, batılıların everest diye bildiği, enini boyunu ölçerek dünyanın en yüksek noktası ilan ettiği, gürültü patırtıyla ine çıka bir hal olduğu dağın eteklerindeki ülkeye ilişkin. o dağın nepal'deki adı sagarmatha'dır ve metre cinsinden ölçülerek kazandığı anlamdan daha fazlasına sahiptir. işte, bu kitapta anlatılanlar da benim sagarmatha eteklerindeki nepal izlenimlerim.

    "yolunuz şimdiye kadar nepal'e düşmemiş de bu kitaba düşmüşse eğer, bu umarım iyi bir vesile olur, soluğu sagarmatha eteklerinde alırsınız."
  • guzel bir insandır kendisi. dur durak bilmeden gezer, gezdiklerini kaleme alır. en son suriye ile ilgili bir kitap yazmistir. tavsiye edilir. bu arada cok da iyi bir fotoğrafcidir. kendisiyle bagdat'ta kahve icmisligimiz vardir.
  • son kitabi "belgesel fotograf ve fotoroportaj" agora kitapligindan cikmis nar photos uyesi fotografci. kitapevlerinin fotograf raflarini dolduran ve fotografi cekene hic bir sey vermeyen teknik, kolayci kitaplarin yaninda isin dusunsel kismina el atan boylesi bir kitabin varligi sahsimi ziyadesiyle memnun etmistir.
hesabın var mı? giriş yap