• neden acaba? çünkü yeterli doktor yok. devlet hastanelerinden randevu alınamıyor. ne yapsın insanlar ölsün mü?

    artık insanların afrika'daki gibi sefil yaşamaması krizin olmadığına kanıt olarak sunuluyorsa vay halimize.
  • yaşanan problem nedeniyle oluşan mecburiyeti, ülkedeki krizin olmadığına kanıt olarak göstermek de yeni icat ediliyor.

    bi araştır bakalım, neden acaba?
  • sağlık alanında da kriz olduğunu ispatlar.
  • özel hastanesini de yabancıların işgal ettiği ülkedir.
    yine malum sebeplerle devlet hastanesinden randevu alamadığımız için geçen bi tanesine gittik. 10 hastanın 8 i yerli değildi.

    yabancılarla hiçbir problemim yok. ta ki temel vatandaşlık hizmetlerim aksatılana kadar.
  • aa özel hastaneler dahi full mü çekiyor? yani sağlık sistemi ölmüş mü?

    hep kılıştaroğlu ve onun muhalefetinin işleri bunlar..

    öyleyse sonraki seçimlerde akp ye basıcaz oyumuzu..

    çünküü gerizekalıyız biz..
  • ne kadar müthiş, ne kadar enteresan bir tespit ya bu. gerçekten inanılmaz. ülkenin ekonomik durumuna müthiş bir mercek tutmuş derinlikli bir analiz.

    bak einstein; ülkede tüm ekonomi halkın 10-15%'ini kapsayan bir nüfusa hitap ediyor, sorun şu ki nüfusumuz çok fazla , bu nedenle senin gibi süper zekiler kriz varsa bu arabaları kim alıyor, bu evleri kim alıyor, bu hastanelere kim gidiyor diye aynı cevaba ait soruyu yinelemekten bıkmıyor.

    bu ülkede bazı avrupa ülkelerinin toplam yetişkin nüfusundan fazla zengin var, nüfusun 10%'u toplam gelirin 55'ini alıyor, en alttaki 50% ise 2%'sini alıyor.
  • sağlık çalışanlarının taciz edildiği, darp edildiği ve hatta öldürüldüğü bir ülkede personel kaybı yaşayıp, bir devlet hastanesinde acil bi operasyona aylar sonrasına sıra verildiği için ve hatta muayene için sınırlı dakikaları olduğu için olabilir mi güzel kardeşim?

    kahve içmeye gitmiyorlardır muhtemelen hastaneye, hallerinden de memnun olduklarını sanmıyorum açıkçası.
  • kriz varsa türk lirasıyla kazanan türk halkına var. bu satırların yazarına tavsiyem bali'ye tatile git, sonra endonezya'da herkes lüks otellerde takılıyor, insanlar sabahtan akşama kadar eğlencede yaz.
  • kendimden bir örnek. ocak ayında tıp fakültesi hastanesinden mr için ağustosa randevu verdiler. insanlar mecbur kaldığı için harcamalarından kısıp gitmek zorunda kaldıkları için özel hastaneler dolup taşıyor. yoksa hiç kimse 300 lirayı 20 dakika muayene için veya 800 lirayı bir tahlil için vermek istemez.
hesabın var mı? giriş yap