• sosyal medya kullanıcılarının hayali.

    temiz bir kızımız vahşi cinayete kurban gitti. üzüldük elbette. asıl sorun bu meleği siyasi amaçla kullanan akp karşıtı sosyal medya kullanıcıları. sanıklar ilk kez bir suça karışmış. ne yapacak yani hükümet her sabıkasız adamın götüne çip mi takacak? halen anlamıyor kaz kafalılar. bu suçu işleyen yarın senin sabıkasız baban da olur kardeşin de annen de. bilemezsin kimin ne yapacağını. ben çocuğumu bu ekşide yazan yazarların hiç birine emanet etmem. kimin ne olduğu ne olacağı belli değil. o yüzden şu kızı saftirik emellerinize alet etmeyin. tepki elbet gösterin ama şunu bilin ki katil içimizden biri. belki komşunuz belki akrabanız vs.
  • ne alaka amk dediğim sıçmık.

    her sike siyaseti bulaştırmak nasıl bir kafa. senin yakınlarında bunu yapabilecek olan sabıkasızlar var ve sen tespit edemiyorsan yazık sana. bunlar zamanında eğitimle ilgi ve sevgiyle çözülebilecek olaylardı belki. doktorların fark edilseydi müdahale edebileceği olaylardı belki. sen ne konuşuyorsun daha?

    katillerin sanal alemlerdeki profillerinde yazdıklarından bile belli normal olmadıkları.

    keşke biraz beyin olsa. kullanılınca güzel bir organ aslında, seversin yani.

    edit. senenin ilk darbe girişimi hayırlı olsun.
  • götten dincilerin yine oturma organıyla anlaması sonucunda oluşmuş kanı.

    bu yaratıklar bu niteliksiz niceliğin değersiz zerreleri kadın/çocuk cinayetleri, orman katliamı, öğrenci sorunlarını, akp'lilerden gelmeyen her eleştiriyi "darbe" sıçmığıyla yaftaladığı için bu olaydan da bunu çıkarmaları gayet olası.
  • doğru tespit, bunu isteyen şerefsizler vardır. buyrun: https://twitter.com/…n_nd/status/566719378142789632
  • (bkz: sikimsonik başlıklar açarak farklı görünmek)

    ulan bir insan in yakılarak öldürülmesi sonucuyla hükümeti devirmeyi kim isteyebilir ? insanların tepki göstermesi, twit atması ve konu ile alakalı paylaşımlar yapması sizce! hükümeti devirmek mi ? kafayı mi yediniz amk. bi sakin olun su için bir bok olduğu yok.

    yalnız öyle bir got korkusu var ki sizde paranoyak olmuşsunuz amk.

    eyy gezi parkı, nelere kadirsin.
  • (bkz: hükümeti kullanarak özgecanları yok edeceğini sanmak)

    (bkz: tecavüzcü katil köpekler)

    (bkz: ahlakınız da dininiz de batsın)
  • bazi beyinler saniyor ki herseyde hukumet suclu. cok hakli bir baslik böyle insan cok. bunu dusunende salaktir. bir insan öldu die hukumete laf mi atilir.
    bu insanlik keske tek ozgecani vermis olsaydi. ethemi gitti . ali ismail gitti. bu hukumet cok sey aldi bizden. sadece ozgecan degil inan acimiz. ozgecanin oldurmesinde hukumetin kadinlar karsi uyguladigi politakanin cok buyuk etkisi var. ah kardesim yarin seninde kardesine biri kaymasin die butum zelzeniş. senin kardesine biri tecavuz etse sen kardesine dogur hukumete guvenim sonsuz o kadar degecek kadar buyuk musun. ?
  • 17 ağustos 1999 depreminin sorumlusu hükümet ilan edilmiş ülkede makul bir siyasi stratejidir. fakat dilsizlik çekilen toplum için başarısızlıkla sonuçlanacağı gibi ters tepecektir. yeni bir dil için ölümlerden başlamazsın, ölümlerin önüne geçen kitap yazarsın. unutma ki, her kitap, maddi/suni mürekkepten oluşmaz.
hesabın var mı? giriş yap