• 96 model ispanyol 8 numara. malaga altyapısında yetişip piyasasını yaptıktan sonra villarreal'e transfer olmuştur. tabii sözleşmesinindeki serbest kalma maddesi olan 12 milyon euro kullanılmıştır.

    hali hazırda market değeri 25 milyon euro olan bu arkadaşı ilerleyen yıllarda daha taşaklı takımlarda izlememiz kuvvetle muhtemel.

    bu arada sözlükte başlığının açılmamış olmasına çok şaşırdım. başlığını açmadan önce aradım taradım küfür yememek için.

    https://twitter.com/…rgi/status/1048140577534091265
  • 28 milyon euro karşılığında west ham united'a transfer olmuştur. villarreal'e ilk transfer olduğu yılda çok dikkat çekici performanslar ortaya koyan bir futbolcuydu, geçen seneyi nispeten daha sönük geçirdi. tabi bunda düşmekten adeta ligin son haftalarında kurtulan villarreal'in kötü performansı da etkiliydi. oldukça kaliteli ve teknik bir orta sahadır. oyunu çok iyi okur ve takımını hücum anlamında iyi yönlendirir. sıklıkla denediği öldürücü paslarıyla takım arkadaşlarına gol fırsatı yaratır. epl performansını merak ediyorum.
  • west ham united'ın manuel lanzini'nin yerine aldığı amc.
  • saçma bir takıma giderek kariyerine yazık etmiş delibaş oyuncu. italya veya ispanya liginde büyük takımların bayrak adamı olabilirdi.
  • bundan sonra büyük takımlarda görebiliriz kendisini. westham da çok güzel ve yetenekli bir oyun sergiliyor.
  • (bkz: pablo fornals malla/@ceyar i kim vurdu)

    premier lig takımı west ham united'da forma giyen 1996 (24) ispanya doğumlu ofansif ortasaha.

    malaga cf altyapısından çıktı. 22'sinde villarreal club de futbol'a transfer oldu (2017/18 - 12m €) ve ilk senesinde parlama yaptı. bu sayede osuruktan bir hazırlık maçında da olsa (totalde 2 kere) şanlı ispanya milli takımı forması giymeyi başardı. 23'ünde mevsim normallerine döndü ve rüzgarı dindi.

    geçtiğimiz sezon ederinden fazla bir rakama ( 2019/20 - 28m € - yaş 24) premier lig orta sıralama ve altı takımı west ham united'a geçti. takımına da tipik bir orta sıralama ve altı oyuncusu kadar katkı yapıyor. ileride (bonservisi elinde olmadığı sürece) daha reputasyonlu kulüplere sıçrama yapma ihtimali çok düşük, fakat west ham united kadrosuna da faydalı olan bir oyuncudur.

    ---------- bonus ----------
    takımının detaylı incelemesi için bakınız;
    (bkz: west ham united/@ceyar i kim vurdu)
    ---------- bonus ----------
hesabın var mı? giriş yap