• mükemmel ilişki*, karşılıklı "the one"ı bulduğuna inanma* durumları için kullanılan ingilizce deyim, "kusursuz eşleşme".
  • maçta mükemmel sonuç
  • hala perfect match ini bulamayanlara msn yardım elini uzatıyor.. adamlar binlerce kilometre öteden bizim yanıbaşımızdaki farkedemediğimiz pırlanta gibi çocukları buluyolar.. boşuna vakit kaybetmişiz bugüne kadar.. find quality singles in your city diyerek kalite kontrol olayına da girmişler..
  • (bkz: dismissed)
    (bkz: deermisim)
  • (bkz: kav)
    (bkz: malazlar)
    (bkz: igrencim)
  • jodi picoult un kitabı. türkçeye yapboz olarak çevrilmiştir. genelde annelerin çocukları için yaptığı ve mutlaka haklı bulunacağı fedakarlıklarla ilgili güzel bir kitap. yine ters köşe final yine anneler bilirler sonucu.
  • --- spoiler ---
    sürükleyici bir kitap, ama sonunu tahmin etmek hiç zor olmadı. yine de insan çok etkileniyor, aynı şey benim başıma gelseydi ne yapardım diye sorguluyorsun kendini. bir yandan sistemin bu kadar içinde olan bir anne, suçluların elini kolunu sallayarak, belki de daha bir sürü çocuğa aynı işkenceyi yapacağını bile bile serbest kalmalarını sağlayan bir adalet, hukuğun çoğu zaman mağduru korumaktan çok sanık sandalyesinde oturan kişiyi korumaya yönelik olduğu gerçeği, her yargılama adaleti gereği kadar yerine getirebiliyor mu sorusu.. vs. vs.

    şimdi düşünüyorum da aynı mahkeme türkiye de olsaydı bu işler nice olurdu?

    --- spoiler ---

    kitabın arkasında yazanları da hemen aktaralım ;

    "nina frost parlak bir kariyere, sevecen bir eşe, çok güzel, uyumlu ve zeki bir çocuğa sahip. hukukçu, üstelik bölge savcısı.bu tabloyu anında paramparça edecek saldırı nasıl ve nereden gelebilir?
    küçük nataniel in aniden konuşmayı kesmesiyle başlayan olaylar cinsel tacize uğradığının anlaşılmasıyla gelişir ve önceden kestirilmesi olanaksız yerlere uzanır.
    nina mesleği olan hukukun adaleti yerine getirmekte ne derece başarılı olduğunun muhasebesini yapar ve hayatını darmadağın eden suçun cezasını kendi elleriyle vermeye yönelir; eşi calep ise onn yaşattığı travmaya beklenmeyen bir tepki gösterecektir."
hesabın var mı? giriş yap