• her iki oyuncu da tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildikleri için, dün ve bugün oynanan kupa maçlarını da hesaba katarsak, toplamda emre'nin 2 maç mustafa'nın da 3 maç oynamamasına sebep olacaktır.

    edit: bazı gazeteler ve fenerbahce.org'a göre emre kupa maçında oynamayarak cezasını tamamlamış, hafta sonu sahada. talimat mı değişti yoksa infaz uygulaması mı bilmiyorum ama, kurulun verdiği ceza ayrıca infaz ediliyordu diye hatırlıyorum.
  • az olmuş. pektemek'e 7 maç ceza verilmesi gerekti minimum. bu performansı beğenmedim hiç.

    (bkz: vurun abalıya)
  • pfdk yakında emre'nin ettiği küfürler ve beddualar için karşı takımın en önemli oyuncularına da ceza verebilecek kadar kokuşmuş bir kurum olduğunu kanıtladı. zaten hakemin yüzüne tükürüp ona el hareketleri ile hakaret eden adamı da bu kurum aklamıştı. o papermoon denilen yerde yemek yemek için yaptığınız şu rezilllikler yüzünden, size hep emre gibi beddualarda bulunuyorum pfdk üyeleri. rezil herifler, ülke futboluna adaleti getireceğinize daha da rezil hale getirdiniz.
  • fazlasını bu basiretsiz adamlardan beklemek saçma oldu zaten...
    iki futbolcunun da cezası azdır ama emrenin cezasının mustafanin cezasından az olması daha bi komik, ondan sonra emre ne yaparsa kabahatli değildir, onu engelleyen bi durum diz konusu değil sonuçta...
  • emre denen futbolcu müsveddesinin bundan sonra hakemlere yönelik yapacağı hareketlerden tff ve pfdk sorumludur.

    ayrıca suratına tükürülen ve bol bol küfür yiyen hakemlerimiz de bunları bir güzel içine sindirecektir.

    müstehak size.
  • beşiktaş olduğunda doğru uygulanan kurallar fenerbahçe olduğunda gene sapmıştır. ancak bu ve benzeri olaylardan anlaşılacağı üzere bu ülkede siken yaranıyor lafı boşuna değildir.
    o yüzden evet aziz başkanım sen bunların odalarını basmaya emre arkadaşımızda analarının hal ve hatırlarını sormaya devam etsin.
  • emre'yi bilmem de cenk tosun'un performansını bugun görünce isterlerse mustafa'ya 70 maç ceza versinler dediğim olay.

    şu cenk bu kadar iyi topa vuruyorken kara yağızımızın yedeği olmayı mustafa'dan çok hakediyor.
  • allah belanı vermesin sözünü nasıl algılarlar sikimde değil velhasıl mustafa'ya verilen doğrudur. adam olacak, o formanın hakkını verecek. böyle ucuz kart görmeyecek. hırslısın anlıyoruz. ama sinirlenip böyle bir hareketi yapamazsın. profesyonelsin. porsche'ye biniyorsan o hareketi yapmayacaksın.
  • azizbahçe'nin kollanmasını gösteren bir diğer örnektir. sen git sözlerinle hakemin anasını,bacısını dağa çıkar,çoğalt gel 1 maç ceza al. aslına bakarsanız gayet normal bir durumdur,bu emre beleşoğlu,zamanında rakip futbolculara yarın ki maçta kötü oynarsan,seni takımımızda görürürüz diyebilen bir yavşaktır. o hareketi ceza almamış bu mu alacak sizce bu ırkçı hayvanın ?

    o malum maçta haksız penaltı ile beraberliği kurtardıklarını da unutmamak gerekir. ayrıca o emre beleşoğlu ikinci yarı değil ilk yarı oyundan atılmalıydı. yaptığı faul tamamen adam sakatlamaya yönelik hareketti.

    bir kaç sene önce sırf fenerbahçe şampiyon olsun diye getirdikleri playoff düzeni gibi bu da. önceden herşey kapalı kalırdı,şimdi açık açık şike yapıyorlar. hakemlerin odalarını basıyorlar,futbolda teröre devam ediyorlar.

    yazık size ne kadar acınası bir yönetim ve karakter yoksunu oyuncularınız var.
hesabın var mı? giriş yap