• idefix'te alacağım kitaplara bakarken keşfettiğim site. mantığını çözemedim ama online alışverişlerde indirim kodu veriyor. birçok markada var üstelik. baktım ama şimdilik işime yarar bir indirim çıkmadı.
  • gönderdikleri bağlantılı e-postalar çok amatörce, sitesi de aynı şekilde. ekşi'ye yapılan yorumların azlığından zaten anlıyorsunuz. daha basit olmalı ve sistemleri kullanıcıya daha iyi anlatmalı.

    dipnot: biraz inceleyince fark ettim. önceden bu site galiba o dandik kupon siteleriymiş. ucundan bile kupon vermeye tenezzül etmeyecek sitelerden kampanya falan var diyor. papara, tosla gibi hizmetlerin yanına yaklaşamaz. bu kupon olayını, bir türlü beceremiyoruz. ya da tüketimin azlığından, kimse yanaşmıyor. sistem yapılıyor ve öyle kalıyor.
  • d&r'dan indirim olduğunu iddia ettiği için baktım, sonrasında sanki indirimi kendileri yapıyorlarmış gibi reklam vermişler. aslında indirimin sahibi d&r ama kendileri indirim yapıyorlarmış gibi ilan vermişler. kaldırdım ve güvenmediğim için sildim. bu eklenti bilgisayarınızdayken kredi kartı alışverişi falan yapmayın bana kalırsa.
  • an itibariyle 88,20? cashback tutarını banka hesabıma göndermiş cashback sitesi. artiway ile ikisini kullanıyorum. az çok birikiyor bir şeyler. ama genelde mobil uygulamadan alışveriş yaptığım için tam yararlanamıyorum bu işe çözüm getirmeleri lazım.
  • indirim kuponları paylaşan ve cash-back avantajı sağlayan bir site.

    picodi.com üzerinde oluşturduğunuz hesabınızdayken alışveriş yapacağınız siteye oradaki linke tıklayarak girerseniz ve alışverişi tamamlarsanız alışveriş tutarı üzerinden yüzdesel bir oranda hesabınıza iade yapılmakta. iade işleminin hemen yapıldığını söyleyemem biraz uzun bir süreç. eylül-ekim aylarında yaptığım alışverişler için ilk iade talebimi geçtiğimiz haftaiçi verdim. ertesi gün hesabımda biriken tutar belirttiğim banka hesabıma yatırıldı. hiç yoktan bir yemek parası çıkmış oldu bu şekilde.
  • (bkz: scam)
  • sadece bir yılda 3 bin liraya yakin geri ödeme aldığım cashback sitesi. tertemiz ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor. daha güzel, daha verimli bir yere gelmesi ümidiyle. tüketici dostu nadir bir platform.

    picodi
hesabın var mı? giriş yap