• densiz, ırkçı, seksist ve biraz salak bir adam. ama en büyük özelliği ilgi manyaklığı olsa gerek. gündemde olmadığı zamanlarda saçmasapan çıkışlarla ilgi görmek istiyor ve kendini acayip büyük bi celebrity olarak görüyor eminim. (bkz: attention seeker)

    mesela got'un popürlerliğinin zirve yaptığı dönemde şöyle gerzekçe bi twit atıyor. cümledeki çelişkiye ve gereksizliğe bakar mısınız?

    ya da mesela toplumun genelinin benimsediği, sevdiği başka bi şey oluyor, bu gerzek yine iğneleyici hatta onun biraz daha ötesinde nefrete yakın temelli söylemlerde bulunuyor. işin komik ve sakat kısmı bu çıkışların hiçbir mantık temeline oturtulabilecek şeyler olmaması. sonuçta sadece ve sadece kendisine sövülen ve itin gotune sokulan twitlerle birlikte abd'de tt'ye ucundan girmiş ve bunu "heh us'de tt olmuşum" diye twitle paylaşan 54 yaşındaki bi adamdan bahsediyoruz.
  • siyasi görüşleri hakkında yorum yapamam, burada'gender identities' zırvasını savunmaya çalışırken saçmalayan arkadaşı güzel dalgaya almış. trans birey daha aklı başında biri olduğu için gözlüklü gerizekalının düştüğü duruma düşmemiş.
  • siyasi görüşü ya da karakteri hakkında bir fikrim yok. bu konuda yorum yapamam ama neftlixde de bulunan (bkz: serial killer with piers morgan) ve (bkz: killer woman with piers morgan) içeriklerini başarılı bulduğum kişidir. röportajda sorulan sorular yetersiz olsa da bir gazeteci olduğu için bunu mazur görebiliriz çünkü adam kriminal profil uzmanı ya da adli psikolog değil. cinayetlerde güzel noktalara parmak basılıyor ve detayların üstünde duruluyor. önemli olan da bu zaten.
  • beyinsiz gibi konuşuyor. ısrarla anlamama uğraşında. sanırım rolü bu, tartışmaları daha izlenebilir kılıyor. hiçbir şey anlamayan bir beyinsizi izleyince insan kendini daha akıllı hissediyor.
  • piers morgan’la seri katiller isimli 3 bölümlük programını seyrettim. zaten polisin iddialarından ya da yine polisin bulmuş olduğu kanıtlardan dolayı mahkum edilmiş insanları soru yağmuruna tutarak yanlı davrandığı bir program yapmış kendisi, biraz saçma.

    mahkumların üçü de kendilerini konuşturmadıklarını söyleyerek kalkıp gidiyor bölüm sonlarında. çünkü adam cevap vermeleri için vakit vermiyor. tamam piers bey bu adamlar zaten yıllardır hapiste, mahkeme suçlu bulmuş bu insanları. lakin senin sürekli suçlusun, kıvırıyorsun, oynuyorsun demene ne gerek var? tamamen mahkumları aşağılama üzerine kurulu bir program ya da dizi ne derseniz adına. hani bir kanıt bulursun ya da neden yaptıklarını anlamaya çalışırsın diye bekliyor insan. inanıyorsun polise madem ona göre yapsaydın programı. adamları karşına alıp hakaret ediyorsun normal mi yani? resmen pisliklerini yüzlerine en iyi ben vururum diyerek yapılmış bir dizi saçmalık.

    sanırım amerika halkının içini ferahlatmak için yapıyor ama yöntemini sevmedim. aklıma da başka ihtimal gelmiyor.

    ekleme: kadın katillerle olan belgesel dizisini de izledim. erkeklere davrandığı gibi kadınlara davranmıyor. halbuki hepsi totalde aynı suçtan hüküm giymiş insanlar. garip.
  • cristiano ronaldo ile yaptığı röportajda ronaldo'nun babasına dair, ronaldo'nun daha önce gormedigi bir videosunu izleterek ağlamasına neden olmuştur. bir röportajda ilk defa ağladığını ifade eden ronaldo ile oldukça samimi bir röportaj yapmıştır.

    tanım: arsenal taraftarı gazeteci.
  • seri katiller adlı programda çok kötü bir iş çıkarmış kişi. programda hiçbir çıkarıma varılmıyor. üstelik tek yaptığı öldürdün, yaptın, inanmıyorum diyip suçluların orayı terk etmelerine sebep olmak.
  • mesut özil'e olan nefretini anlayamadığım kişi.

    kendisi arsenal taraftarı ve hayallerini yaşadığını söylediği durum ligde 10. sırada olmak mı? tweet mentionlarını inceledim ve arsenal taraftarı başta olmak üzere epey eleştiri var. burada yazılanlara da bakılırsa ilgi ve dikkat çekmek için yapmayacağı salaklık yok.

    ilgi budalası ilginç bir tip.
  • meghan markle ilgili yorumları nedeniyle good morning britain‘dan şutlanmıştır.

    edit: britian nedir yahu! britain olarak duzletildi.
hesabın var mı? giriş yap