• -bu pizzalar neden geç geliyor?
    +bilmem abi ben gezici servis elemanıyım.
    -neee gezici misin?? durşk!!.
  • görevini kötüye kullanmayı alışkanlık edinmiş insan hareketidir; mesleği önemli değildir. bu insanların çoğunluğunun ortak bir partiyi benimsemesi de rastantı değil. şaşırdık mı, hayır!
  • adam da haklı devleti protesto etmekle devleti aç bırakmak çok farklı şeyler değiller, sonuçta bu halk polisin köpeğidir, ona en iyi şekilde hizmet etmek zorundadır.

    pizzayı geç getiriyorsan ay öldüm deyip üzülmeyeceksin.

    (bkz: polis devleti)
  • polis alımlarını kendi dönemi öncesine göre katlamış, binlerce polisi sürmüş, cinayet işlemesine rağmen (kamera görüntüleriyle sabittir) destan yazdılar demiş... bir iktidar varken, yani mevcut polisler desteklenirken ve onların çoğu iktidar döneminde alınmışken akp'nin polisi demek önyargı değil, olasılığı en yüksek olandır.
  • nedense çorluda kimsenin duymadığı ,sadece linkteki haber sitesinin duyduğu olaydır. element mi uyduruyorlar nedir ?

    http://www.cerkezkoyhaber.com.tr/…dehset-sacti.html

    link editlendi. o gün ben de oradaydım ve mevzuyu duymamıştım olay budur.
  • çileğin manav sorumlusu tarafından müşteriye servis edildiği bir markette, kendi başıma çileğe girişince, tartı başında başkasının işini yapan manav sorumlusu abi, "hemen yardımcı olayım efendim" diyerek başımda bitti. tamam, belki tartı başındaki adamın işini bırakması yanlıştı ama toplamda 30 saniye sürmeyen bir işlem için afra, tafra yapılması, "benim işimi neden bırakıp gidiyorsun, almıyorum lan" diye bağrılması da gereksizdi. sonradan öğrendik ki o adam emekli polismiş efendim. yani olay 30 saniye değil de 1 dakika 30 saniye sürseydi, başlık "tartı başında işi yarım bırakılan polis adam(lar) vurdu" şeklinde olabilirdi.
    bu, acaba, öğretmen emeklisinin, 7 yaşında şirinlikle karışık yaramazlık yapan çocuğu azarlaması gibi bir şey midir ki...
  • ulusal ve yerel ajanslara da düşmüştür. http://www.corluda.com/…&orion avm de silahl� kavga

    başka yerde haber yapılmamışmış, referans web sitesi de tırtmışmış. şaşırdık mı? hayır
  • (bkz: #43527885)
  • yıllar önce, öğrenci evinde yüksek sesle müzik dinliyoruz diye kot pantolonunun ön cebine silahın namlusunu sokup kapımızı çalan 'müziğin sesini kısar mısınız?' diye nazik bir uyarıda bulunan çevik evladını gördükten sonra çok da şaşırtmayan polistir.
hesabın var mı? giriş yap