• beyoğlu ve eminönü'nde trafik şube denetleme müdürlüğü'ne bağlı sivil trafik ekiplerinin turist gibi davranıp taksi denetimi yapmaları sırasında taksim şişli arası mesafeye 500 lira fiyat vermiş taksicidir..

    video

    haber: sozcu
  • ekşi nefret ekibini kararsız bırakacak olaydır. bir tarafta taksici, diğer tarafta arap turist. daha kötü olan kaybetsin diyelim.
  • 2. entrydeki hirt namussuzlugu gore gore normallestirmis kafasinda ama aynisi yurtdisinda kendisine yapilsa mangalda kul birakmaz. dogru yaaa yurt disinda uber kullaniyor, yapilmasi mumkun degil boyle dolandiriciliklar. bi cakal biziz amk.

    edit: ikinci entrynin sahibi arazi olduğu için şuanki ikinci entry o bahsettiğim entry değil. bilginize.:)
  • ne kadar düşük zekalı varsa ortaya çıkarmış taksicidir. olayda arap turist yok, polisler turist taklidi yapıyor. her turiste yaptıkları klasik düzenbazlık.

    ayrıca size giren çıkan ne diyenlere de şunu hatırlatmak lazım, taksici taksimetre açmak zorunda. karaktersizliği norm belirlemiş olabilirsiniz ama yasalar varsa uyacaksınız.
  • hiç yurtdışına çıkmamış,oraların o.ç. taksicileri tarafından kazıklanmamış davarlar tarafından savunulan taksici.kendi başına gelse burada çarşaf çarşaf rezalet başlığı açacak tipler bırakın kazıklasınlar diyor.

    taksiciler güncel afgan istilacılardan bile tehlikeli leştir.

    hırsızdır,ahlaksızdır,umarım evine ekmek götüremez hale gelir.
  • yalnız bişey olmayacağından o kadar emin ki rahat rahat anlatıyor. pişkinliğine şapka çıkardım.
  • "bırakın taksici turisti düdüklesin, size ne oluyor.." şeklinde fikir beyan eden insanlar da gördü ya bu gözler. bakalım daha ne kadar şaşırtamayacak bu ülke bizi.
  • daha kolayı uber gbi uygulamaları engellemeyip toplumun kendi seçimini yapması. devlet eliyle sike sike oç taksileri kullanacaksınız dendi millete
    yine de polislerin ellerinden öpüyorum. aynı format uygulamayı genişletebilirsiniz. mesela sivil araca binip trafikte rastgele gezin. makas mı attı tampona mı yapıştı, gerizekalı motorcular yutup videosu olsun diye kavga mı çıkarıyor çek kenara yapıştır. 2. önerim kadın polisler taciz tecavüzün sık yaşandığı semtlerde devriye gezecek yine sivil. direk suç üstü. hatta hazır suçüstü yaptın "kaybedin" abi onu. öz kardeşim yapsa kaybetseniz gık demem.
    toplumumuz ahlaken çöküş yaşamış durumda çok radikal şeyler yapmalıyız ki düzelmeye başlayalım. namuslu insanlar da milletin kerizi ben miyim demeye başladı
  • göçmenlerden kaynaklanmaktadır. çünkü bu ülkedeki her sorun ekşicilerimizce ısrarla tespit edildiği üzere(kira artışı,işsizlik,kadın cinayetleri vs.) göçmenlerden kaynaklanır. göçmenlerden önce yoktu böyle bir şey mesela. ülke çağ atlamıştı, uçuyordu sonra amarika oyun yaptı bu afganları, suriyelileri doldurdu. bitti istanbul da bitti her yer bitti.
  • (bkz: fake taxi)
hesabın var mı? giriş yap