amerikalı indie rock grubu. sound olarak post rock gruplarını anımsatıyorlar ama vokal de kullanıyorlar tabi. yine de çalış stilleri post rock'ı anımsatıyor işte aga, bana bu konuda itiraz etmeyin. ne bileyim bir moving mountains, bir the appleseed cast gibi işte.
kendilerini diğer indie ve post rock gruplarından ayıran daha doğrusu dikkatimi çeken özellikse, müzikleri içinde sırıtmayan emo yaylılar kullanıyor olması. yani bir yndi halda gibi ohannes dedirtmiyor ya da gregor samsa'nınki gibi iç parçalamıyor ama o arada, müzikle uyumlu, melodinin verdiği ruh halini destekleyen kemansal olaylara giriyorlar, o açıdan çok güzel olmuş. dinlediğim bir çok grupta böylesi "chill" olanını anımsamıyorum.
kendilerinin ayrıca
nothing happens for a reason ve assembly adında iki albümleri var. n.h.f.a.r. olan albümleri nazarımda love @ 1st listen <3 albümlerden biridir. rabbit ears ve albümle aynı adı taşıyan parçalarını niye ki şimdi, neden dinleyeyim bu grubu diyenlere öneriyorum.
bu arada hakkında yazdığım bir çok grup gibi bunlar da underrated kalmışlar yaşıtlarına göre. an itibariyle 185.000 küsür skropları var last.fm'de.