• takip ettiğim başlıklarda başarılı entryleri olan bir suser. hoşgelmiş.
  • bilgili ve keskin bir üsluba sahip olduğu görülen yeni bir yazar. sözlükte öne çıkacağını düşünüyorum.
  • ekonomi, tarih, siyaset vb. konularda okunması zevkli, oldukça başarılı entryler giren yazar. bazı entryleri hiçbir düzenleme yapılmadan haftalık haber ya da ekonomi dergilerinde yayınlanabilecek kadar kaliteli.
  • yaklasik 3 saattir cogu entry'sini okudugum ve sayesinde ufkumun genisledigini hissettigim pek donanimli bir yazar.
    uzmanlik alanlari arasinda israil, borsa, tarih, futbol, kick box, kurumsal sirketler ve start-up'lar yer almaktadir. christiano ronaldo'dan pek hazzetmez. norvec'in zenginligine, israil'in teknolojik atilimlarina hayrandir. yobazlarla savas halindedir.
  • (bkz: ass to ass)
  • israil’e sempati duymamı sağlayan bilgi küpü yazar.

    hakkında yazdığı her şeyi ayrıntılarıyla ve net bir şekilde anlatıp her seferinde “vay be” dedirtiyor.
  • hakkında doğruları yazan bir kaç entariden biri olmasına rağmen yazdıklarımı bir şekilde sildiren yazar (yazarlar). adam bildiğin islam ve katolik hristiyanlık düşmanlığı ve israil ve yahudilik propagandası yapan ajan bozuntusu ama onun yazdığı propagandalar duruyor.
  • israil lehine dezenformasyon yaparak algı oluşturmaya çalıştığını düşündüğüm yazardır. yazılarını dikkatli okuyunca kesinlikle salt bilgi verme amacı taşımadığı aşikar.

    edit: ah zavallım nasıl da zoruna gitmiş. yapmıyor musun lan propaganda? yazdıkların ortada. hayır, yapıyorsan da yap neticede suç değil. fakat yaptığın şeyi duymak neden bu kadar zoruna gidiyor? buna bir cevabı olmayınca nick altıma bir şeyler sıçmış haspam. çulsuz bilmem ne zırvalamışsın. ne kadar tanıyorsun lan beni? ben en ufak bir saygısızlık yapmadan kendisi hakkında bir yorum yazmışken, kendisi içindeki tüm irinini, pisliğini nick altıma kusmuş. üslubuna bakılırsa yaşı 12,5 falan. hata bende ergenlerin veya beden yaşı 40 olup kafası 12,5 olanların nick altına niye yazarım ki? sonra işte hayatında hiç görmediği, tanımadığı bir insan hakkında saçma sapan atıp tutanlarla uğraşıyoruz.
hesabın var mı? giriş yap