• prens olmasının bence tek faydalı yönü, william arthur philip louis mountbatten-windsor şeklinde (kopipeyst yaptım telaş etmeyin) uzayıp giden adının tamamını kullanmak zorunda olmaması. ben prens william diyip geçiyor, rahat.

    gerçi şimdi yazarken düşündüm, prens olmasa heralde öyle boktan bi isim-soyisim kombinasyonuna da sahip olmazdı. çıkamadım işin içinden. ama prens olması iyi gene. kral olunca daha iyi tabii. ama o zaman sorumluluk artıyor. prens olunca hovardalık yapma şansı var biraz.
  • bu adam benden 4 yaş büyük. ben 15- 16 yaşlarında, odasına yakışıklı şarkıcıların posterlerini asan bir ezikken, bu da 20 yaşlarındaydı. ve hatırladığım, taş gibi biriydi. hep williamla evlenme hayalleri kurardım yaşı tutan çoğu türk kezbanı gibi. sonra aradan yıllar geçti, ben william aşkımdan vazgeçip türk erkekleri çok rerörerö mantığıyla yine bir türk erkeğine aşık oldum, onca yıl sonra ilk kez bugün 29 yaşındaki william'ı gördüm. kel, babasının kopyası haline gelmiş, ve en az 7-8 yaş büyük gösteren gençlik aşkımı. hani yıllar sonra, eski sevgilinizi facebookta görürsünüz, çirkinleşmişse ve eski hoşluğu kalmamışsa içinizi bi huzur kaplar, yüzünüzde pis bir sırıtış belirir ya, hah işte bugün tam olarak o his kapladı benliğimi.
  • zibilyon ingiliz pounduna sahip bir aileinin veliahtı olarak; neden üç beş bin pounda kıyıpta saç ektirmiyor anlamış değilim..
  • zaytung'u takip ettigini dusundugum eski prens, yeni duk.

    hurriyet'in haberi;

    o'malley communications'ten dudak okuma uzmanı tina lannin, william'ın kayınpederine, "aile içinde ufak bir tören yapacağımızı sanıyordum" dediğini aktardı.

    bu da zaytung haberi.
  • nerden nereye geldi dediğim şahıs. "elimizde büyüdün lan will" demek ve elim ile fik fik hareketi yapmak isterdim kendisine. lakin avrupa'da ve dünya'da böyle bir konsept olmadığı için beklediğim tepkiyi bulamam karşı taraftan sanırım. harry'de taş olmuş bu arada. vay vay vay. çok yaşlandım çoook.
  • yerinde olsam paranoyak olurdum ben bu adamın. düşünüyorum da şimdi krallık için büyük şansım var, en kötü haliyle prensim lan prens. bütün kızlar peşimde, okuduğum okulun kapısında kuyruklar oluyor falan. ya benim iç dünyam ne olcak? herkes beni konumum için istiyor, prenses olmak yada düşes olmak için çırpınıyorlar gibi düşüncelerim yüzünden gözüme uyku girmezdi herhalde. her gülüşte bir mana aramalar, samimiyetlerine aldanma william diye kendime söylenmeler falan off çok kötü oldum lan. allahtan prens değilim. tabi bir de horoz mantığıyla düşünmek de var onu yapıyorsa hayat güzeldir bu eleman için. prense de eleman dedik ingiliz gizli servisiyle başım belaya girmez dimi lan?
  • kendisinin yerinde olsam -afedersiniz ama- sikişime bakardım, bana ne tacdan, tahttan. zaten bir etkisi kalmadı neredeyse.
  • yakinda kiz babasi oluyormus. haydi hayirlisi.
  • william arthur philip louis mountbatten-windsor, ya da galler prensi ve cambridge dükü william ( d. 21 haziran 1982) ingiliz kraliyet ailesi mensubu, galler prensi charles ve lady diana'nın oğlu.
    britanya tahtı varislerinden biridir ve taht için ikinci sıradadır. 29 nisan 2011'de catherine middleton ile evlenmiştir.
  • aston villa taraftarıymış. biraz fazla saçma değil mi?

    http://petitlien.fr/60sp
hesabın var mı? giriş yap