• bu müthiş oyunun tek eksiği bence lisanstır. oyundaki birçok takımın orjinal formaları yerine logosuz, markasız dümdüz formalar yer alır, hatta takım isimleri bile doğru yazmaz. bu da bana göre oyunun atmosferinden fazlasıyla götürür, sırf bu yüzden fifa 09'ü tekrar yüklemişliğim bile vardır. bu dertten muzdarip milyarlarca oyuncu olmasından dolayı birilerinin buna bir dur demesi gerekiyordu ve gamingaccess tayfası da sonunda bu işe el attı. serinin birçok oyununa resmi olmayan grafik yamaları çıkarmalarına rağmen şahsi görüşüm pes 2010'a çıkardıkları yamayla adeta yeni bir oyun yaratmış olduklarıdır. formaların kumaşından, kramponların çivilerine; elektronik reklam panolarından adeta tvde maç izliyormuşuz hissi veren eurosport, sky tv, espn logolarına kadar neredeyse para verilip sahip olunabilecek bir yamayla ortalığın tozunu attırmışlardır. bütün bunlar yetmemiş gibi bir de oyuna yeni takımlar eklemişler ki bunlar arasında bundesliga, ingiltere championship, brezilya ve arjantin liglerinin "tüm" takımlarıyla * birlikte güney amerika, ukrayna, rusya, suudi arabistan, katar ve daha birçok ülke liglerinin ismine aşina olduğumuz takımları, orjinal formaları ve oyuncularıyla yer alıyor. işte bu yüzden gamingaccess community patch - v2.00rc2 şu ana kadar çıkarılmış en kapsamlı pes 2010 yaması ve koca bir alkışı hakediyor. özet geç ve caps ver diyorsanız;

    http://i50.tinypic.com/33yj6ew.jpg
    http://i45.tinypic.com/5eakjc.jpg
    http://i48.tinypic.com/huizxk.jpg
    http://i48.tinypic.com/1zoyf7c.jpg
    http://i45.tinypic.com/2n744r9.jpg
    http://i47.tinypic.com/2yxir6f.jpg
    http://i49.tinypic.com/qyhmvs.jpg
  • sınav haftalarımın vazgeçilmez eğlencesi ^^

    bu haftalarda kastırarak become a legend da dehşet adam yarattım.

    o değilde okul bitiyo, kaldı mı bizim adam 24 yaşında sınav haftası olmadı mı pes'in ne anlamı kalacak..
  • bugun itibariyle ps3 icin yeni update'i cikmistir.
  • defans yapmanın çok zevkli olduğu oyun.

    master league default players'la da sadece defans yapılıyor zaten lan!
  • ps3'ten 4 mbitlik internet çıkışımla genel olarak cayır cayır oynanıyor. bazen lag yaşanıyor ama 5 kişide 1 olduğundan sorunun benim bağlantımdan olduğunu zannetmiyorum. ama bu barça sevdası nedir arkadaşım? 10 farklı kişiyle oynadım 10 kere messi, kovaladım puyol omuzladım. yani bana kazmaları denk geldi sanırım, hiç oynatamadılar da makine gibi takımı.

    sene olmuş 2010 hala lisanstır takım adıdır formadır bunları da aşalım lütfen ya, torunlarıma internetten optionfile indirip ps25'e nasıl yüklenir anlattığımı görür gibi oluyorum lan. 7-8 sene oldu her seneye halı saha takımı gibi london fc ile başlıyoruz. hadi emekçi lampard, mevsimlik işçi essien, kokoreççi bosingva sorun değil de drogba üsündeki formaya bakıyor sonra bana bakıyor, göz göze gelmemeye çalışıyoruz artık...

    hayırlısıyla takım kadrolarının tek tuşla online güncellenmesi sağlanmş. konaminin yıllardır gizli gizli çalışarak ürettiği bu teknolojiyi artık insanlığın hizmetine sunduğunu ama sosyal bir kaos oluşmaması için kamuoyuna açıklamayacakları kulaktan kulağa yayılıyor. nerden bakarsan bak insanlık için bir mihenk taşıdır bu. yoksa cern deneyi için neden 2010'a kadar bekledik? ya ya...

    oyun toplamda beklentimi karşıladı. hatta, bir pozisyonda yardımcının kalkan bayrağını görüp birama davrandığımda hakemin gördüm devam et demesi, benim bir kutusunun götüyle yön tuşlarına hükmetmeye çalışmam ibretlik bir hikaye oldu. 2011'de daha çok kaos bekliyorum, futbol bu kadar düz değil. oyuncuların karakterleri biraz daha ön plana çıkmalı, hakeme itiraz etmeli, yerine göre kavga etmeli, penaltı noktasını kazmak için de bir tuş yapılmalı.

    online id: bigzaphod, heyecanlı sözlük yazarlarını beklerim.
  • fenerbahce ile master ligde oynarken genc takimdan pelu adinda bir oyuncu bulup takima ekledim. simdi total puani 101 olan bir futbolcuya sahibim. oyunun bir hatasi midir nedir anlamadim gitti. maksimum rate 99 degilmi? ayrica on kusur sezondur ingiliz liginde fenerle top kosturuyorum yaslanip emekli olan futbolculari bir sene sonra gelecegin yildizi olarak on bes yasinda transfer ediyorum. forvette raul, nistelroy. defansta roberto carlos... fenere madridin ikibinli yillar kadrosu kurdum sikintidan... insan sikintidan neler yapiyor...
  • beni onursuz bir adama dönüştüren oyun. deli gibi oynamak istiyorum, ama olduk olmadık yeniliyorum. bir türlü alışamadım.

    yenilince daha çok oynayasım geliyor, pes 2004 zamanlarında yaşardım bunu. ne olumsuzlukları var yazayım desem, 100 defa yazılmıştır. ya artık pes benden uzak bir yerlere gitti, ya da benim oyun zekam düştü. neyse, gün gelip ps başında iskelet olana kadar pes'e devam!
  • oyuncuyu oynatmayan oyun. evet oynatmayan. hoca görev versede oyuna girsem diye bekliyorum, hoca otur izle diyor. ulan izleyecek olsam dünya kupası maçlarını izlerdim.
    stres atalım, oyun oynayalım dedik, seyirci olduk!
    become a legend my ass.
  • sanırım her pes'te olduğu gibi iyi şut atan hızlı bir forvetiniz varsa başarılı olursunuz. dikine paslarla forvete top aktarılır, forvet alan bulursa yardırıp yay civarından şut çeker ve %50 ihtimalle gol atar, alan yoksa kanattan çizgiye inip orta açar. defanstan dönen toplara iyi vuracak bir orta sahanız da varsa işiniz kolay.
  • karşıma rakip olarak çıkan türkiye'nin, 2-0 yenik durumdayken sakatlanan nihat yerine sabri'yi oyuna alan bir sanal teknik direktör'e sahip olduğu oyun.
    daha sonra sabri hat trick yapmasın m.. şaka lan.
hesabın var mı? giriş yap