• tolg4 prokofiev konçerto çalışken bulduğumuz kelime, o günden beri kullanırız.

    çekinmeden, yılmadan....
  • (bkz: shosto)
  • önceden planlayabildiğiniz yolculuklar için uber'e çok iyi bir alternatif olabilir.
    ancak uber'den daha pahalıdır.

    geçen hafta denedim ve genel anlamda memnun kaldım. araç kararlaşılan saatte geliyor. zaten parayı önceden aldıkları için ve gidilecek maksat belli olduğu için uzun-kısa mesafe muhabbeti veya buraya giderim veya gitmem olayı yaşanamaz.

    gördüğüm kadarıyla herhangi bir yasal engelleri yok, ama biraz çekingen davranıyorlar. örneğin, biz havaalanında bindik ve çıkış kapısının yerine bize arkadaki otoparkta beklememiz söylendi. sanırım uber ile karıştırılmaktan korkuyorlar.

    araçları uber gibi mersedes vito, ama içi gayet güzel döşenmiş ve temiz.
    şoförler kravatlı, kibar ve saygılı.

    ücret sizin için öncelikli kriter değilse ve yolculuğunuzu bir kaç saat öncesinden planladıysanız doğru tercih olabilir.

    https://progotravel.com/

    edit: link eklendi.
  • fevkaledenin fevkinde bir transfer hedesi.

    araçları temiz, şoförleri düzgün, çocuk koltuğu istediğinizde dostlar alışverişte görsün diye dandik bir koltuk değil, pırıl pırıl çalışan bir koltuk gönderiyorlar.
    acil transfer hizmeti var, yakınlarda veya bölgede acil transfer ihtiyacınız var ise, 6 saatten de kısa sürede ayarlatabiliyorsunuz.

    müşteri hizmetleri pazarları bile yaşadığınız bir sorunu çözebilmek için uğraşıyorlar.

    ben beğendim.
  • havaalani transferlerinde iki kez kullandığım ve çok memnun kaldığım akıllı yolculuk uygulaması. soforleri hem saygılı hem de saatlerine uyuyorlar.
    yolları açık olsun.
  • son zamanlarda, kullanıp yorum yapabilecek olan varsa, memnun olurum.

    edit: ilk kullanımımda memnun kalsam da, ikincisinde yamuk yapmayı geciktirmediler. bu arkadaşlar, facebook üzerinden müşteri arayan bir araç sahibine onayımı almadan beni postalamışlar. arayan kişi de progo aracı gibi konuşsa da bir süre sonra yalanı ortaya çıktı. yetkililerin arayacağı söylense de arayan olmadı ve müşteri hizmetlerine ulaşamadım. eski yorumlarda da vardı, bunlar fason araçlar ile çalışıyor ve size sormadan başka birisine yönlendiriyorlar, sizin haberiniz bile olmuyor. tabi ki, rezervasyonumu iptal ettim. insanlar neden uber i sevdi? sever tabii, şeffaf olan bir kurumdu. senin gibi, arka planda müşteriye sormadan takla atmıyordu. velhasıl, bunlara da güvenilemeyeceğini anladım.

    edit 2: bugün itibariyle tekrar kullandık ve ailecek memnun kaldık. kibar ve yardımsever şoför ile şehirlerarası yolculuğumuz sorunsuz gerçekleşti. kaliteli hizmete devam ettikleri sürece, kullanmaya devam ederim. buradan kendilerine teşekkür ederim.
  • belki 15-20 kere kullandım. hep memnun kalıyordum. zamanlaması iyi, bildirimler iyi, iptal ettiğinde para iadesi sorunsuz. ama son iki seferdir sürücüleri beğenmiyorum. geçen haftaki yolları çok iyi bilmiyor sanırım, yolu uzattı havalimanına giderken. bu seferki ise düzgün türkçe konuşamıyordu, ilk defa bir sürücü inip bagaj kapısını açmadı, aklına bile gelmedi. ilk defa bir sürücü bu kadar sohbet hevesli çıktı. alternatif rotalara bakarak daha kısa sürüyor diye sahilden gidelim dedim, bir yerde yol tıkandı, mızmızlandı, yukarıdan gitsek daha iyiydi diye. e saat 18'e geliyor, elbette trafik tıkanacak. bunlar çok da önemli değil, ama inerken farkettim ki bütün yol maskesi çenesinde gitmiş!!! sürekli konuştu, arkam dönüktü. şimdi günlerce ateşim çıkacak mı diye panik içinde yaşayacağım, yakınlarımla mesafeli duracağım. daha özenliler diye taksi yerine progo tercih etmiştim ama özellikle virüs devam ediyorken bir daha kullanmayacağım.
  • belki biraz pahalı olabilir ama yanlış tarihe aldığımız randevuyu şoför yola çıkmış olmasına rağmen yeniden düzenleyerek bizi mağdur etmediği için büyük bir alkışı hak eden havaalanı transfer hizmeti.
    biraz fazla para verirsiniz ama paranızın karşılığını alırsınız.
hesabın var mı? giriş yap