• psikolog olduğunu söyleyen 28 yaşında bir kadın iki gün flört ettiği adamdan üni-iş vs gibi sosyal statü farkları nedeniyle ayrılmış. adamın gururunu kırıcı bir şekilde bunu yapması yetmemiş gidip bir de aralarında geçen konuşmayı paylaşmış. hadi anladık sana uygun değildi bu adam niye mesajları paylaşıyorsun hanım abla? kriterlerini herkesin bilmesini sağlamak mı amacın? ya da etkileşim almak mı? ayrıldıysan efendi gibi yoluna bak. ne bu tripler?

    etkileşim almasın diye sadece görsel koyuyorum merak edenler araştırır bulur.

    görsel
  • ne kadar dramatik mk.
  • 21. yüzyılda en fazla piç olan şeylerden biri de psikolojidir. okuyanlar dangalak dönemin psikologları da dangalak eski topraklar hariç.
  • mesleksiz adamı anası bile sevmez evladım siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?

    edit anlamayanlar olmuş. evet mesleksiz diyorum. çalışmanız, paranızın olması, kira geliri alıyor olmanız bu durumu değiştirmez.

    mesleksiz demek mevcut şartlar değiştiği anda aç kalmanız demektir.

    mesleksiz demek kolunuzda bir altın bilezik olmaması demektir.

    mesleksiz demek güven vermemeniz demektir.

    hayatınızdaki kadın da tıpkı anneniz gibi yüzünüze size güvenmediğini söyleyemez belki ama ilk durakta sizi üç hayırla uğurlar.

    gerçekler acıdır.
  • tekrar düşündüm, bu konunun kadının mesleği ile ne alakası var altan.

    ifşa konusuna gelirsek onu ayrıca cringe başlığında konuşabilirsiniz.

    edit: psikoloji okuyan herkes psikoterapist değildir. ayrıca cahil cahil yorumlarınızı yapmadan önce meslekten bağımsız bunu yapan bireyin kişilik özelliklerini değerlendirmenizi tavsiye ederim. belki de kadın düm düz narsist. olay ifşa muhabbetine bağlanmasa bunu eleştirme hakkımızın bile olmadığını düşünüyorum.
  • (bkz: ragebait)
  • sanki psikologluk cok donanimli insan meslegiymis gibi adama sov yapmis. bir cok insan sik sok puanlarla gidip bir yerlerde psikoloji okuyabilir.sanki atomu parcalamis aq.
  • psikolog olmak için ne gerekiyor? matematik anlamayanların neredeyse tamamı yani ipini koparanın psikolog pdr öğretmen olduğu bir ülke burası...

    statü tabii ki önemli, entelektüel birikim tabii ki önemli de, 3 5 kitap okuyup, 3 5 film izleyince statü artmıyor. diploma olarak adlandırılan ve sadece aylık belirli bir miktarı kazanmanızı sağlayan şey de bir nitelik belirtmiyor.

    misyonu olan ama vizyonu olmayan bir canlı örneği.
  • ben artık ciddi ciddi çoğu ilişki ve evliliğin sosyal medya için yaşandığına inanmaya başladım.
    her şeyi böyle ifşa etme hevesimiz olduğu sürece düzgün bir şey yaşayamayız, iki insan arasında bir özel olmalı üçüncü kişilerin iyiyi de kötüyü de bilmesine gerek yok.

    tanım: etkileşim heveslisi birinin acınılası halidir.
  • kilit noktasının "güncelde de meslek sahibi olmaman" olduğu ama insanların bu kısmı görmezden geleceği, yine de herkese sergilenmemesi gereken özel mesajdır.
hesabın var mı? giriş yap