• ağırlıklı olarak rembetiko, caz ve dünya klasikleri çalan, dinlerken gözlerinizi kapattığınızda kendinizi adada hissettiren, adanın rüzgarını müzikle fısıldayan radyo.

    bozcaadaya gidip de özlemini duyanlar için birebir. tam adanın ruhuna göre bir radyo.

    www.radyobozcaada.com
  • bugün öğlen saatlerinden bozcaada çiçek pastahanesine gittim. pastahanenin en dip kısmında, kitaplığın yanında, her zaman oturduğumuz masada, sevgili bülent akyazıcı ve tanımadığım iki kişi vardı. "özel bir şey konuşuyorlar" düşüncesiyle, masaya oturmayıp dışarı çıktım. on adım kadar atmıştım ki ardımdan bülent akyazıcı seslendi. koluma girdi ve masaya oturmamı istedi. ben de oturdum. masadaki iki kişi ile de tanıştırdı. biri ceren saka, diğeri de çağatay can saka imiş. ceren'in nereli olduğu konuşulmadı da genç, yakışıklı çağatay'ın trabzonlu olduğu özellikle konuşuldu. bülent akyazıcı of'lu olduğundan trabzonlulara özellikle itibar eder onu biliyorum. sonra bu iki gencin bir radyo sahibi olduğunu söyledi. internet üzerinden yayın yapan "radyo bozcaada".

    (bkz: http://radyobozcaada.com/)

    radyo hakkında bilgi almaya çalıştım. sorular sordum. gayet güzel ve sabırlı biçimde yanıtladı arkadaşlarımız. daha çok müzik yayını yapıyorlarmış. bozcaada ile özel bir ilişkili bir yayın durumu yokmuş. sadece isim olarak bozcaada, radyo ile ilgi içindeymiş. o da bozcaada'ya özel sevgilerinden kaynaklanan bir durum.

    radyo hakkında daha önce bir bilgim yoktu. radyo bozcaada ağırlıklı olarak rembetiko, jazz ve dünya klasikleri çalıyormuş. müzik yayınları yanında bozcaada ile ilişkili yayınlar da yapmalarının daha uygun olabileceğini kendilerine ifade ettim.

    akşam eve gelince radyoyu internetten buldum. "adanın rüzgârını müzikle fısıldıyoruz" belirtisiyle şimdi dinliyorum. oldukça keyifli bir radyo...
  • yaz günleri sıkıcı ofisleri çalışır hale getiren en güzel fm.
  • ankara'dan ada'ya kaçma isteği uyandıran radyo.

    https://instagram.com/p/3lnj17g6gj/

    https://instagram.com/radyobozcaada/
  • hiç duymadığım 60'lar müziklerini tanıtan, slow latin klasikleriyle iç ısıtan, dinlediğim tek radyo.
  • genelde hiç bilmediğimiz,yaşamadığımız yıllar olan 60'lı , 70'li yılların müziklerinin çaldığı kaliteli yayınları olan bir radyo.tavsiye ederim.sıcacık bir kanal.
  • saatlerdir harika şarkılar çalarak cuma gecemi keyifle doldurmuş, bir yıl geç keşfettiğim için kendime çok kızdığım radyo...
  • soktuğu tatil havasının etkisiyle mi ne, yunan müziğini nedense hiç sevmeyen benim gibi bünyeleri bile etkiyebilecek güzellikle parçaları bünyesinde barındıran internet radyosu. umarım hiç bozulmaz. çalışırken ideal arka fon oluyor.
  • bağımlılık yapar. akşam eve gelir gelmez aç ve bırak kendini adanın rüzgarına... hastasıyız efem.
  • adaya gitmek isteyip de gidemeyenler, hemen açın...ruhen adaya götürür...
hesabın var mı? giriş yap