• yabanci peynir cesitlerini manavgat dolaylarinda ureten bir ciftlik. peynirleri pek leziz.

    http://www.ranifarm.com/
  • akaretlerde bir dükkanları var. gouda, emmantel, mimolet gibi yabancı peynirleri, türkiyeye ithal edilenlerinden çok daha güzel yapıyorlar. ama asıl bombaları, ezine keçi peyniri!
    ama vazgeçtim, asıl bomba, bu başlığa bir kişi dışında kimsenin bir şey yazmamış olması!
    her türlü yerli yersiz konuda binlerce fikri olan sözlük yazarlarının yemek kültürü konusunda bu kadar zayıf kalmaları, bu konuda aradığım hiç bir bilgiyi sözlükte bulamamam da toplumun geneli konusunda süper ipucu veriyor.
    (bkz: ben bugün tespit yaptim)
  • türkiye'de saçma sapan fiyatlara satılan yabancı peynirleri türkiye'de üreterek makul fiyatlara satan marka. gayet de iyi yapıyorlar.
  • dünyada sadece italya' nın parma şehri ve çevresinde üretilen parmesan peynirini de üretmeye başlayan firma ve çiftlik. valla helal olsun!

    http://www.milliyet.com.tr/…012/1561067/default.htm
    http://www.ranifarm.com/parmesan.php
  • yaptıkları parmesan peynirlerinin yıllandırılmasını hevesle beklediğim çiftliktir.

    umarım 12 ay dolduğu gibi satışa sunmazlar, geç olsun lezzetli olsun.

    teknoloji üretmek dışında tarımda katma değerli ürün yetiştirmek de ülkenin kaderini belirleyecek alanlardan biri, bu alana yatırım yapan tüm müteşebbislerin emeklerinin karşılığını almasını dilemek gerek.

    edit. yapmışlar gayet güzel olmuş, özellikle soslarda ya da yemeğin üzerine serpmek için toz halde kullanmak için ithal kullanmaya hiç gerek yok, al bunu al al al (macro satıyor)
  • camembert ve mozarella larını denedim, camembert lerini çok beğendiğimi söyleyemem, ama migroslarda falan bulunabilen *président'ın camembert'inden iyi ve onun üçte biri fiyatına.
    manda mozarella larınaysa diyeceğim şu; bağımlılık yapıyor, gerekirse ev-bark-dalak-böbrek ne var ne yoksa satıp tonlarca alınır.
  • ankara'da da dükkan açmasını şiddetle istediğim, yıllar süren cheddar peyniri hasretimi bitirmesini temenni ettiğim başarılı firma
  • fiyatları makul, çeşidi bol peynir üreticisidir. murat bozoktan okuduğum kadarıyla lezzet bakımından, peynir için tavsiye ettiği yerlerden. zaten çeşit ve fiyatları görünce bi yayayekokocambo oldum, en kısa zamanda deneyip editlerim buraları.
  • akaretler mağazası** dışında itü ayazağa yerleşkesi ile etiler arasında kalan fatih sultan mehmet mahallesi'ndeki** merkez dağıtım yerinden de perakende alışveriş yapabileceğiniz peynirci.
    parmesanları kıvama gelmeye başlamıştır. parmesan tekerlekleri üzerindeki tarih haziran 2012'yi göstermektedir.
    ithal ecnebi peynirleri ile fiyat karşılaştırması yapmak veya rani çiftliği ürünlerini migros, carrefour gibi marketlerde satılan fiyatlarıyla karşılaştırmak isteyenler için, 31 aralık 2013 tarihine ait ürettikleri peynirlerin bazılarının fiyatlarından örnekler (kg bazında):
    parmesan - 40 tl
    gouda çeşitleri - 32.5
    mimolette - 36
    maasdam - 36
    keçi kelle - 49
  • online satışa geçmesini umduğumuz peynir üreticisi. ısırganotlu gouda çok güzel, eski cheddar güzel, orjinali kadar olmasa da parmesan çok ekonomik ve gideri var, sıra ile tüm çeşitleri denemeyi planlamaktayım, tebrik ediyorum kendilerini. bu peynirleri ülkemizde bu fiyata alabilmek çok güzel.
hesabın var mı? giriş yap