• nam-ı diğer kadu. ismi göztepemizle anılan 31 yaşındaki brezilyalı merkez savunma oyuncusu. ponte preta kulübü resmi twitter hesabı tarafından serbest kaldığı, göztepemiz için sağlık kontrolünden geçeceği duyurulmuş.

    https://twitter.com/…cial/status/892104589591400450
  • göztepemize hayırlı olsun. hiçbir yerde tutunamamış, umarım aradığı sıcak yuva göztepemizdir.
  • dünkü maçta hakkındaki şüphelerimizden emin olduğumuz stoperimiz. ne yazık ki takıma katkısından çok zararı sözkonusu. acilen ilk 11 şablonundan sonsuza kadar çıkarılması gerekiyor aksi takdirde düşme riskini düşme gerçeğine dönüştürebilir.
  • arkadaş bu adamın ne işi var bu takımda. ulan hangi menejer gitti buldu getirdi bunu ?

    yemin ederim bunun yerine ali ağaoğlu'yu koy oraya aynı şeyi o da yapamaz. en azından birer ev sahibi olursunuz belki ne bileyim.
  • en son 11.03.2018 tarihinde forma giymiş defans oyuncusu.

    beğeneni çok olsa da hiç bir zaman güven vermedi. kadu ve kosonovic ile sıçan wallace reis da silva bu sene titi ile efsane savunma yapıyor.

    bu zamana kadar da sakatlığını atlatamamış 33 yaşında yabancıya da kadroda tutmak çok mantıklı olmadığı için kendisine emekleri için teşekkür edilip yollar ayrılmalı
  • mehmet sepil'in kendi takımına attığı kazık. kronik sakat olduğu halde ısrarla kadroda tuttu. kadu'nun 11'de başladığı hiçbir lig maçını kazanamadık bu sezon. hatta yalnızca 1 beraberliğimiz var galiba.

    düzeltme: daha evvel hiç puan alamamışız bu hainle. 4 maç 4 mağlubiyet. bugün de beto sayesinde puanı kurtardık. 5 maçın 2'sinde kırmızı kart görüp takımı eksik bıraktı.
hesabın var mı? giriş yap