• ayni zamanda sorfcu bir insandir ve kirk hammett la bu sayede tanismistir.
  • ozzy'den sonra metallica'ya geçip kaliteyi düşürmüş yetenekli basçı.. attan inip essege binmek olayı...

    bu entery'i kötüleyen arkadaşlar günümüzdeki metallica'yı ozzy'le karşılaştırsanlar biraz...
  • sahnedeyken bacaklarını büküp klozete oturacakmış gibi durması dışında çok iyi olan, kızılderili saçlı adam.
  • bu amcam metal sludge'ın meşhur 20 questions'ında geezer butler'dan "en iyi bas gitaristler" sıralamasında 10 üzerinde 10 almıştır, takdir edilmesi gereken bir basçıdır.
  • 87 senesinde jason için tüm söylenenlerin şu aralar hakkında söylenen hayatı zor adam. gerçi altından hakkıyla kalkacak gibi görünüyor.
  • gök gürültüsü gibi bass çalar.
  • metallica'nın bas gitarist seçimleri sırasında battery'i parmakla çalarak "parmakla o kadar hızlı çalabileceğine emin misin" gibi sorularla taşak geçme eğiliminde olan lars*'ı feci dumur etmiş adam. denemeler başlamadan önce bu adamdan negatif elektirik alıyorum diye söylenip duran lars da 180 derecelik bir dönüş yaparak ne kadar dönek bir insan olduğunu göstermiştir. bu herifin diğer bas gitarist adaylarına oranla hiç kasmadan gayet doğal takılması da metallica elemanları gibi videoyu izleyenlerin de gözünden kaçmamıştır. evet adamın ahım şahım bir karizması yok ama provalarda sanki garajda mahalle arkadaşlarıyla çalıyormuş gibi havası vardı ki seçilmesindeki en büyük etkenlerden biri de bu kendine güven duygusunu dışarıya pozitif şekilde yansıtmış olmasıdır kanımca. jason*'la karşılaştırılması biraz gereksiz gibi bana göre zira jason zamanındaki metallica'yla şimdiki metallica'nın müzik ve sahne şovu anlayışı arasında hissedilir farklar var. kendisinin katılımıyla birlikte şimdiye kadar (burton*'lı zamanlar da dahil olmak üzere) bas soundunu farketmenin en zor olduğu metal gruplarından biri olan metallica'da artık bas gitarı net bir şekilde duyabilmek mümkün. bunda trujillo'nun payı ne kadardır bilemiyorum zira grubun müzik konseptinin değişmesi ve lars-hetfield* ikilisinin senelerdir diplerde sürünen bas soundunun normalde olması gereken noktaya çekilmesine karar vermiş olmaları da bu değişikliğin nedeni olabilir.
  • some kind of monster filmini seyrettikten sonra beni caldigi donemdeki suicidal albumlerini dinlemeye yoneltmis inanilmaz basci, hayatimda boyle bas calan adam gormedim dedirten insan ancak, yine soz konusu belgeseli seyrettikten sonra pek cok kisinin tersine metallica grubundaki tek karizma kisi olduguna kanaat getirdigim insan. (hayir kirkle yarisir o ayri ama james'le lars mahfetti beni, hele ki aglak bir boynu bukuk seklindeki mustaine of dedirtti bana ki baska bir entrynin cumleleri bunlar uzamaliyim.)
  • metallica'ya alındıktan sonra "parasal anlamda sıkıntı içinde olmasın, rahat olsun çocuk" amacıyla başlangıçta 1 milyon dolar (sayı ile 1.000.000 $) verilmiş olan basçı. rakkamı duyduktan sonra ağzının kulaklarından ayrılması 3 ay sürmüş!!!

    (bkz: some kind of monster)
  • herşey bir yana , metallica senelerdir eksikliğini duyduğu maskotuna kavuşmuş , ben yeni idrak ediyorum . hayırlısı .
hesabın var mı? giriş yap