• bbc'nin charles the second pride and passion adlı mini dizisinde britanya tarihinin en önemli monarklarından birisini göz kamaştırıcı bir performans ile canlandırmıştır.
  • yenmesi değil, yanında yatılması makbûl olan, akrep burcu brit aktör.

    http://goddess-artemis.com/…-brit-rufus-sewell.html
  • bir ara holywood sinemasina terfi edecek gibi olup, daha sonra dizi oyunculugu mevkiine geri donen oyunculugu iyi, sevimsiz aktor. en bilindik isi 98 yapimi dark city'de oynadigi john murdoch karakteridir. dark city, allahtan kult mertebesine yukseldi de unutulup gitmedi garibim.
  • dark city filminde seneler önce oyunculuğunun ötesinde karizmasına bayıldığım, erkeksi ve yakışlı rufus'u the illusionist 'de pek o kadar yakışıklı ve karizmatik bulmamıştım. ama oyunculuğu yine nefisti.

    geçen sene 2011 yılı sanırım. londra'nın gobeğindeki çalıştığım binanın dış kapısı önünde soya sutlu latte ve sigara keyfimi yaparken "aaa" bir baktım tanıdık biri geliyor karşıdan bana doğru. daha doğrusu belli bir adres bakıyor. karizmatik,erkeksi, cekici, esmer ve evet rufus geliyor hem de bana doğru. elimle o sensin gibi bir işaret yapmışım şuursuzca. oda aynı hareketi yapıp tanıdın beni diyerek güldü yanıma geldi.
    "eee tanidin beni. ne yapacagiz şimdi" dedi.
    " eee" dedim "bir foto felan fena olmazdı hani". ( hepinizin tahmin edecegi uzere bunlari ingilizce konustuk tabi ki. rufus henuz turkce bilmiyor.)
    bulundugumuz yer green park, the ritz hotel london hizasinda, iskoç kumaşları satan bir mağazanın önündeyiz. yaşlıca japon bir kadincagiz vitrine bakıyor. bende de en alasından karışık bir android telefon. verdim japon teyzeme çek dedim fotomuzu. kadın japon ama teknoloji cahili çıktı. belkide başka bir uzakdoğu milletindendi bilemiyorum. ama benim işime yaradı teyzemin beceriksizligi. tam on dakika biz rufus'la sarmaş dolaş. birde şakacı çıktı rufus.aliyor telefonumu, bakıyor fotoya, begenmiyor. sonra bana donup "yok bu olmamış" diyor. sanki erkek arkadasim misali. benim kalbim tabi ki gum gum atiyor mutlulugumuz karsisinda.
    arada saka filan yapiyor askim benim. " acaba bugun cekebilir mi ?" diyor. sonra artık dedim adamı tutmayayım. kotunun iyisi bir fotoya karar veriyoruz. aslında bir kahve içmeye davet etmek istesem de bir toplantısı olduğunu belirtince vazgeçiyorum . yoksa teklifimi kabul edecekmis gibi de bir his gelmisti o anda ama belki ben abartiyorum.
    eeee sonuç mu diyorsun? işte londra'nın en sevdiğim yönü. kimse havalarda değil gereksiz yere.
  • (bkz: autolycus)
  • joaquin phoenix 'i de anımsatan, başarılı bir aktördür.

    (bkz: #47729442)
  • the man in the high castle dizisinde obergruppenführer john smith karakterini başarıyla canlandıran ingiliz aktör.
  • the man in the high castle dizisinde döktüren karizmatik obergruppenführer. diziyi tek başına izleme sebebi olacak kadar iyi bir oyunculuk sergilemekte fakat sanki o rol doğuştan gelen bir özelliği gibi oynuyor. yani bu alternatif tarih dizisi bir gerçeklik payına sahip olsaydı kendisi yine bir obergruppenführer olurdu sanırım.
  • the man in high castle da döktüren oyuncu. bu nasıl bir karizmadır bee kim der bu adam 50 yaşında
hesabın var mı? giriş yap