• twitter hesabını seyir defteri olarak kullanan aktör. sürekli ne kadar spor yaptığını, kaç km koştuğunu, kaç km bisiklet sürdüğünü yazıyor kendisi.
  • bir filmde göründüğü zaman, keyifli bir film izleneceğinin garantisi olan aktör. hangi filmde oynasa müthiş, sıkılmadan izleniyor. böyle adamlar yaşlanmasa ne iyi olacak.
  • son 10-15 yıla leanordo dicapro ile beraber damga vuran, neredeyse vasatın altında film çevirmeyen değişik kas yapısı olan cüsselli koyu sarı saçları olan usta aktör.. dram deyince tom hanksle beraber aklıma gelen iki şahısdan biri. 1 değilde 2 tane oscarı olması gereken kişi. (bkz: the insider) veya (bkz: a beautiful mind) tan da alması gerekiyordu. ve de niro babayla beraberde en sevdiğim iki aktörden biri.
  • noah ile görücüye çıkmıştır. (bkz: #29739922)
  • nuh görüntüsündeki karizmasına verilebilecek ilk tepki: yuh! geçenlerde lanet bir otobüs yolculuğu sırasında 50 karakteri geçmeyen insan muhabbetlerini dinlememek için koltuk arkalarına insanüstü çabayla sıkıştırılmış minitv'yi açtım ve film arşivindeki kaydadeğer tek filmin gladiatör olması münasebetiyle, kendimi kısa sürede ikna edip kulaklığı taktım ve otobüste russell crowe kafamdaki bu görüntüsünü ne zaman bozacak acaba diye söylendim. ama darren aronofsky'nin noah'ı yıllar yılı silinmeyen bu görüntünün yerini alacak gibi. the next three days, robin hood gibi saçmalıkların ardından noah, crowe ismi için çok iyi gelecektir- bu da aranofsky'ye olan güvenimdendir.

    ayrıca duyumlara göre bir zamanlar ideal kadın diye düşündüğüm jennifer connelly filmde nuhun gemisindeki atı canlandıracakmış.
  • gıllı ali diatörde ki abdullah şekeroğlunun seslendirmesiyle güney çayırlı gıllo karakterini tam manasıyla yansıtan hollywood aktörü.
  • gerek dönem filmleri arasında, gerekse denizcilikle ilgili filmler arasında dünyada en iyilerden olarak kabul görmüş master and commander the far side of the world adlı muhteşem filmde de oynamış, şimdi de nuh olmuş muhteşem aktör.

    master and commander the far side of the world adlı muhteşem filmi dünya çapında hem izleyiciden hem de acımasızlığıyla bilinen eleştirmenlerden bile çok olumlu not almıştı, neyse işkembe-i kübradan atacağımıza ilgili linki verelim:
    http://www.rottentomatoes.com/…r_side_of_the_world/

    neyse, o dönemde ekşi sözlük yoktu ama godfather çekildiği sırada olsaydı, muhtemelen marlon brando ve al pacino için de , godfather kadar kötü bir filmde oynamasına rağmen...diye entryler de yazılırdı diyerek, ekşi sözlüğün ne derece kötü bir bilgi kaynağı olabileceğini tekrarlayalım.

    ulan insan kendini durduramıyor, örnekler bir anda geliyor.
    messi, barcelona kadar kötü bir takımda oynamasına rağmen,
    alec guinness, star wars gibi kötü bir filmde oynamasına rağmen,
    vs. vs.
  • south park'ın inanılmaz tasak geçtiği oyuncu aktör.

    http://tinyurl.com/9trsv5o
  • 85. oscar ödül töreni'nde 120 kg'de avustralya'yı temsil eden sporcu.
    russell abi, biraz yavaş, infilak edeceksin.
hesabın var mı? giriş yap