• yuh be, kendi taksicilerine yolcu çeken "kahya" arkadaş, havaalanından çıkan bir yolcunun, oraya yeni yolcu bırakmış "havaalanı taksisi" olmayan bir taksiyi durdurduğunu görünce "sen bu taksiye binemezsin, bizim taksicilere bineceksin," diye yolcuya ilişiyor.

    yolcu da "yoo, istediğim taksiye binerim" deyince toplanıp adamı darp etmeye başlıyorlar.

    taksici çıkıp ayırmaya çalışınca onun da kafasına telsizle vuruyorlar.

    köylülük volume 101 amk.
  • işini düzgün ve onurlu yapan taksi emekçilerini tenzih ederek söylüyorum, bu taksicilerin dağdaki teröristten bir farkı yok. bunlarla ilgili çok ciddi yaptırımlar gelmediği ve uygulanmadığı sürece daha çok rezilliklerini görürüz.
  • hep diyoruz, bunlar insan değil. kanun falan da dinlemezler çünkü akp arkalarında. nasıl bir ilişki varsa kimse ses çıkarmıyor bu amk zümresine.
  • bir hafta boyunca taksicileri boykot edeceksin, bütün ülkede taksi kullanmayacaksın, çevrene kullandırtmayacaksın.

    görün nasıl da yola gelir bu şımarıklar, çünkü bunların hak ettiği dil bu.

    not: azınlık durumdaki efendi karakterli taksicileri tenzih ederim.
  • bana yapacak bunu onun kafasını araba kaputunda dümdüz ederim
    amk eşkiyaları...
  • sadece ortadoğu'da görülebilecek bir olaydır.

    zamanında da uber çağırıp, hep birlikte şoförü dövüyorlardı. bunları çete kapsamına alınıp ceza verilmezse eğer, istedikleri gibi at koştururlar böyle.
  • bu sarı teröristlere para kazandırmayın.
  • maalesef bu olaylar hep yaşanıyor sabiha gökçen’de. daha önce de bıçaklama eylemi olmustu. havalimanı taksisine bindiğinizde eviniz kısa mesafe ise yandınız. roller coasters tarzı bir heyecan yaşıyorsunuz. evet anlıyorum belki uzun zamandır sıradasın ama bizim ne suçumuz var? sırf bunları yaşamamak için yenişehir taksi durağını arayıp alanda araçları olup olmadığını soruyorum ve onunla gidiyorum. saw koop taksilerinden uzak durun aman !
  • bu durumla ilgili çok güzel şeyler yazardım da, adıma hakaret davası açılmasından artık çok sıkıldığım için yazamıyorum. terbiye sınırları içerisinde bir şeyler çizittireyim bari.

    ah sizi gidi yaramaz durak kahyası ve arkadaşları sizi. nasıl öyle şiddet uygularsınız ne kadar da ayıp. hiç yakıştı mı size. bir daha yapmayın lütfen ne olursunuz.
  • türkiye'nin dünya'ya açılan kapısında yaşanan zorbalık. yaptırım, ceza hak getire, daha taksicileri adam edemeyen hükümet kanal istanbul rantı peşinde.

    "kaldı mı artık dağlarda eşkıya emmi, eşkıya artık şehirde."
    eşkıya-1996
hesabın var mı? giriş yap