• vay vay vay tehditlere bak sen.

    bugune kadar sahtiniz simdi sahbaz oldunuz.

    bir yakin yikin da gorelim bakalim boyunuzun olcusunu.

    dinsizin hakkindan imansiz gelir derler.

    yakip yikin da gorelim bakalim olacaklari.
  • valla biz istiyoruz be anam be... bıktık orospu çocuğu taksicilerden!
  • türkiye büyük millet meclisi'ni açık açık tehdit ediyor. eğer meclis gerekli yasaları çıkartmazsa her şeyi yapabilirlermiş.

    işte esnafın gerçeği bu. milli irade diyenlerin özleri bu. demokrasiden anladıkları bu.

    #uberedokunma
  • resmen hükümeti düşürürüz demiş. gereğinin yapılıp darbecilikten yargılanması lüzum ediyor. ilgili birimlerin dikkatine arz ederim
  • bu açıklama aleni şekilde "biz çeteyiz" demektir. yani diyor ki "biz istersek ülkede kaosa yol açarız".
    ilgili bakanlıkları ve emniyet yetkililerini göreve davet ediyorum, bu aleni şekilde mevcut hükümete ve türkiye cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğüne karşı tehdittir.
  • lan şizofren hastası raporlu adam taksicilik yapıyor. plaka kısıtlama derhal kaldırılmalı ve taksi şoförü olmak zorlaştırılmalıdır.
  • işin kötü tarafı chp bunlara destek veriyor. elbet bu söylemi onaylamayacaklardır lakin bu güruhla aynı karede olunmamalı.
  • yürürüz, protesto ederiz, iş bırakırız, hukuk mücadelesi veririz değil, yakıp yıkarız.

    kudurmuş köpek gibi sağa sola zarar vermekten başka ne işe yarıyorsunuz ki siz zaten?

    bu taksiciler esnaf odası başkanı eyüp aksu denen tiplemenin, taksicilerin içerisinde olduğu türlü adliyelik olayda, terör saldırısı sonrası fahiş fiyatla yolcu taşınırken veya dolandırılan turistlerle alakalı beyanatını gören oldu mu?

    beter olun.
  • taksiye çok sık binmem ama yakın bir tarihte bir gün içinde üç farklı taksici ile yolculuk yapma fırsatım oldu.çok dost canlısı biri olduğum için hemen muhabbet ederim.ilk taksici yolun kısalığından şikayet etti,mağduriyetini dile getirdi,üzüldüm.bende parasını fazlası ile verdim.2.taksici üç kilometrelik yolu göz göre göre uzattı 20 liraya gideceği yolu 50 liraya getirdi.3.taksici aynı zamanda ambulans şoförüymüş,ek iş olarak taksicilik yapıyormuş,o da 5 km lik bir alanda 4 tane taksi şoförüne adres danıştı,ona rağmen 3 km lik yolu 50 liraya getirdi ve finalde hakkınızı helal edin dedi.eğer sektör böyle ise biz bitmişiz,okeye dönüyormuşuz haberimiz yokmuş!
  • (bkz: savcılar göreve)

    ne demek lan "eğer adalet farklı bir karar verirse"? açıkça yargıyı tehdit ediyor paşam. ne güzel memleket. her yargıya işi düşen istediği karar çıkmazsa olabilecekler üzerinden işini tehditle çözsün o zaman. harika.
hesabın var mı? giriş yap