• ilk günden beri fabrikada çalışan işçi, ne olduğu belli olmayan evlerde temizliğe giden gündelikçi, dışarıda herkesin pisliğini toplayan çöpçü, marketlere hücum eden tüketim nesliyle mücadele eden kasiyerler yokmuş gibi boklarında boncuk olduğunu düşünen doktorların serzenişlerinden gına geldi. instagramda isimlerinin başlarına dr. yazıp prestij kasmayı iyi biliyorlardı. yıllarca bu ülkenin kaynaklarıyla bir yerlere geldiler. sen 7 sene ders çalışırken öbürü de daha lise çağında sanayide çıraklık yapıyordu. sanki herkesin şartları eşitti ve bir tek bunlar doktor olabildi zannediyorlar. doktor oldular diye her istediklerini söyleyebileceklerini sanıyorlar. bir çok ülkede yaşadım hiç bizimkiler gibi bir doktor sürüsüne denk gelmedim. twitterda insanları yalan yanlış yönlendirmelerinden de gına geldi. bıraksınlar eğer yapamayacaklarsa. ha diyeceksiniz ki istifa yasağı geldi. o zaman kovdursunlar kendilerini bu meslekten. bu mesleğe başlarken ettikleri yeminde herhangi bir salgında ülkelerini yüz üstü bırakmamaya yemin etmedilerse zaten onların doktorluğundan kimseye hayır gelmez.
  • haksızlar mı peki?
  • hacılar hold your horses bu insanlar genelde hiyerarşik piramidin altındaki insanlar* . ayda 10 nöbetten 400 saatin üzerinde çalışma saati var, daha fazlası değilse, çoğu asistan doktorun. rahatça, pek de sonucu olmadan şikayet edecekleri sosyal medyalar var ellerinde. nitekim kalitemiz de belli. belirtilere yükselmek yerine soruna çözüm aranmasına yardımcı olmak gerek. muhakkak ki var olan libby zionların olmaması dileğiyle.
  • insan sağlığı için mücadele etmediği açıktır. tabi bunu yapan azınlık bir kesimdir kesin. ama herkes de yanmak için ayrı çaba sarf etmiyor değil. deli misiniz oğlum azıcık önlem alın lan.
  • yine toplanmış doktor düşmanları.

    sağlıkçılar biz yandık herkes yansın demiyor. ülkenin ekonomisini salak salak bitirmeseydiniz, milletin yastık altı parasına bile göz dikmeseydiniz, şu süreci en başından beri mantıklı önlemlerle yürütseydiniz hiçbirimiz yanmazdık diyor. zaten biz işimizin gereğini yapmaktan imtina etmiyoruz, ama hala önlem almıyorsunuz, politikaları düzgün uygulamıyorsunuz ve bu yüzden vakalar artmaya devam edecek diyor. bakın çin bitirme noktasına geldi, bizde niye hala günde 6000 vaka çıkıyor diyor. 6000 de yalan ya neyse. şunu bir anlayamadınız gitti.
  • koltuğa osurarak bu dertlerden bıkanların listede bulunan hastanelerde birkaç saatlik gönüllü görevle tedavi olabileceği sorunsal.
  • doktor düşmanlığınız sizi sadece kompleksli ve komik gösteriyor haberiniz olsun öncelikle.

    siz neyin agresifliğinden bahsediyorsunuz ya? ölümcül bir salgının olduğu yerde bu insanlara istifa yasağı geldi, bu ne demek hiç düşündünüz mü? kovdursunlarmış kendilerini demesi kolay, ne güzel.
    işin yaptırım boyutunu ve maddi-manevi mağdur olacaklarını hiç düşünüzdünüz mü acaba?

    bu “insanların” artık psikolojisi bozuldu, kaç sağlık çalışanı vefat etti, covidi atlatmış fakat daha bedenen yorgun bir durumda olduğu halde , bitik halde çalışanlar oldu.
    resmen köle misali görevlerini yaptılar ,
    sosyal medyada gördük işte videoları , fotoğrafları.

    hala yok instagrama dr. yazmış da bilmem ne , ya bırakın allah aşkına bu işleri. muhabbete bak. ne yazacaktı?
    millet orada can savaşında , endişesinde siz hala neyin agresifliğini tartışıyorsunuz?

    evet o kadar emek veriyor okuyorlar, üstüne de gram değer görmüyor , bir de onun bunun linçlemesini, nankörlüğünü çekiyorlar böyle işte. agresif de olurlar , isyan da ederler kusura bakmayacaksınız. dolaşmışsınız ağzınıza yemin ettiler vs ya yemin etti diye meslek etiğine bile sığmayan bu şartlarda can mı versinler şimdi?

    ayrıca yanlış insanlara öfkenizi kusuyorsunuz. öfkenizi kusacak şahıslar ve kurumlar belli, lütfen oraya yönelin.
hesabın var mı? giriş yap