• çok rahatlatıcı bir şeydir. taradıkça tarayası gelir insanın. işer gibi sanki...
  • son zamanlarda mustarip olduğum durum. akşama kadar sakalımı tarıyorum, sigara gibi alışkanlık oldu. en güzel de göt cebinde taşınan taraftar taraklarıyla taranıyor sakal.
  • denedim, guzel oluyor. tatili fırsat bilip yaklaşık yarım cm kadar uzattığım sakallarımı bile şekle sokmayı başardım. (oha) şekle soktum derken tarayınca daha duzgun durdular yani. alıştım da onlara bakalım nasıl kesecem...
  • karşıdaki kadını tavlamak için yapılan ama aslında bu hareketin daha da itici olduğunu düşünemeyen insanların yaptığı eylem
  • yeni bağımlılığım. ya bilader elimden tarak düşmüyor bu ne biçim bir hastalık? beyaz küçük tarağım vardı araba kullanırken tarıyordum onunla, şimdi sikindirik siyah bir berber tarağı çakması tarağım var onunla yapıyorum. bir süre taradıktan sonraki o kılların hepsinin aynı yöne doğru secdeye varıp gıdıklama hissi yok mu delirtiyor adamı.

    badem yağı ile sakal köklerine masaj yaptıktan sonra, banyo öncesi de bir 5-10 dakika tararsam yumuşacık oluyor. takıntı haline getirdim resmen. eskiden dudağımı yolardım şimdi bu onu da engelliyor.
  • 28 senedir saçını taramamış bir insan olarak, yapacağıma pek ihtimal vermediğim olaydır.
    ben vahşi ve dağınık olmasını seviyorum, vucut kıllarım rassal biçimde yaşam tarzıma göre şekillensin.
  • 10 cm sakalım olduğunda bile yapmadığım şey.
  • meditasyon etkisi veren eylem. kendi sakaliniz yoksa baskasinin sakalini da taramayi deneyebilirsiniz belki. bilemiyorum.
  • başladığımda uzun süre bırakamadığım eylem. çünkü ne kadar tararsam tarayayım istediğim düzene oturmuyor. tabi bu kılların dalgalı yapısıyla alakalı. ayrıca rahatlatıcı etkisi de göz ardı edilemez. eğer siz de strese bağlı el meşguliyetine ihtiyaç duyan biriyseniz, saç ya da sakallarınızda eliniz ile oynamak suretiyle kırıklar oluşturmak veya tırnak yemek gibi alternatifler yerine bir (bkz: sakal tarağı) alarak bu eylemle oyalanabilirsiniz.
  • başladıktan sonra durmanın imkansız hale geldiği bir tür bağımlılık. açıyorum netflixten bir şeyler, sakal tarağımı elime alıyorum bir iki bölüm çekirdek yer gibi gidiyor. football manager oynarken bir bakıyorum tarağı elime almışım. bu girdiyi bile tarağımı bir kenara bırakarak yazıyorum şu anda. dudak tiryakiliği gibi bir şey. tarağın büyük aralıklı kısmıyla bir iki kez taradıktan sonra küçük aralıklı kısmıyla taramak, tararken sakaldan gelen o çıt çıt sesleri aşırı rahatlatıcı.
hesabın var mı? giriş yap