• bu sezon 7 maçta 12.7 sayı 3.6 ribaund 1.3 asist ortalamalarını tutturdu. geçtiğimiz sezonun baya gerisinde bu sezonki performansı. üç sayı yüzdesi %28 lere kadar düştü. basketbol iq su yüksek iyi bir motora sahip. iyi bir atlet ve bi' çok şekilde sayıya gidebiliyor. mock draftlarda 15-20 arası gidip geliyor.
  • az once bitten sweet 16 macinda tar heels'e karsi dokturen badgers forveti, ilk turdan secilir kesin bu sene. yildiz oyuncu degil de cok iyi bir tamamlayici parca olur gibi duruyor.
  • bu adamin sayesinde arizona macinda iyi kazandim, ikinci yari 5/5 ucluk atti, yari finalde de kentucky ye karsi wisconsin e verdim 3 orandan, ondan da aldim, 60-60 iken ucluk atti maci bitirdi. bu gece duke a karsi kotu oynadi malesef ama olsun. bu seneki wisconsin takimi zeki oyunculardan olusuyordu. duke macindaki son uc dakikada cok basit hatalarla maci verdiler. nba de gorusmek uzere badgers lar
  • 2015 nba draftında 1. tur 18. sıradan houston rockets tarafından seçilmiştir.
  • sakat mı değil mi yav, nereden ulaşacağım acaba
  • nba'deki ilk sezonunun neredeyse tamamini sakat gecirdikten sonra bu sezon houston rotasyonunda surelerini arttirmaya devam ediyor. 2,3,4 numaralarin hepsinde oynayabilmesi buyuk avantaj. hem hizli, hem zeki hem de iyi penetre yapabiliyor. kesinlikle houston icin onemli bir parca ve daha da gelisecek gibi duruyor.
  • bu elemanın ekstra bir özelliğini daha göremedim . zamanında iyi bir tamamlayıcı parça olur denmiş fakat o tarz bir oyuncu bile olamayacak . aslında houston rockets'da bu sezon kenardan gelip fena işlere imza atmadı . misal 35 dakika sahada kaldığı memphis grizzlies maçında 30 sayıyla oynayarak kariyer maçını çıkarmıştı . boyalı alandan %47 ile şut attı fakat %32 ile üçlük atması büyük bir handikap .

    houston değil de , brooklyn nets gibi yeniden yapılanmaya giden takımlarda daha iyi işler yapar gibi .
  • cavs, bucks ve wizards arasında yapılan 3'lü takas sonrası washington wizards yolunu tutmuş basketbolcudur.

    wizards gibi sirkten hallice bir soyunma odasına sahip takımda nasıl performans gösterecek bilinmiyor ama koç s. brooks dekker'a oldukça süre ve şans vereceğini açıkladı.

    yeniden yapılanmaya çalışan wizards'da iyi işler çıkaracağını düşünüyorum.
  • o da avrupa yolunu tutan amerikalı oyunculardan oldu, 19/20'de lokomotiv kuban forması giyecek, iyi bir sezon geçirirse euroleague'deki büyük takımlara gider. nba2k'da iyiydi, severdim.
  • eurocup ilk turunda ortalama 27 dakikada 13 sayı-5 ribaund ortalamaları yakaladı, özellikle ikilik yüzdesi çok iyi, dış şutları da süper olmasa da ortalama bir dış şut tehdidi denebilir. takımı kuban ise ilk turda elendi, dekker'ın bu sezon olmasa bile, gelecek sezonlarda avrupa'da daha yüksek hedefleri olan takımlara gitmesi muhtemel duruyor, tabii avrupa'da oynamaya niyetliyse.
hesabın var mı? giriş yap