• büyük bir şampuan firması tarafından üretilmeye başlansa, sloganı da sarmısağın saçlara olan faydalarıyla alakalı olsa çok tutacak bir ürün.

    evet itiraf ediyorum olmadı. tamamı ile yalan bir tanım bu. asıl tanım şu:
    sevgilinin kendi imalatı olan (bilindik bir şampuana katılmış sarımsak) saçlara gayet faydalı, yoğun aromasını saç diplerinizde ve burun direklerinizde hissedeceğiniz şaç temizleme ürünü.

    bu şampuanın benimle alakası ise şöyle; sevgilinin tüm uyarılarını unutup bu şampuanı kullanıp "ulan bunlar banyoyu hiç temizlemiyor mu? oha ne pis kokuyor be!" diye söylenmek, fakat kokunun banyo dışı bölgelerde de beni takip etmesi, akabinde hatanın farkına varıp yeniden duşa girmek.
  • vardır böyle bir şampuan, kötü de kokmaz. saçı çabuk uzattığı söylenir.

    (bkz: mecitefendi)
  • saçları uzattığı söylentisi üzerine otacı'nınkini kullanmaya başladğım şampuan. ballı-ıhlamurlu veya papatyalı şampuandan sonra saçları ayırt edilebilir bir şekilde kurulaştırıp sertleştiriyor, sonrasında mutlaka köpük, durulamasız krem gibi ürünler kullanmak gerekiyor. fiyatı da 19tl civarı. eczanelerden ya da otacı'nın internet sitesinden edinilebiliyor.
  • bizim arkadaslar haftanin bi gununde, sarimsakli zeytinyagli karisim hazirlayip kafalarina surup bone ile oturuyolardi. bi hafta ev kokuyordu. sonuc mu ? dahada kellesmis durrukler ??
    (bkz: dürrük)
    (bkz: pek yakinda)
  • hepimizin bildiği üzere erkek tipi saç dökülmesine karşı hiç bir şampuan işe yaramaz. ancak süreci ne kadar yavaşlatırsam o kadar iyi düşünenler için şahsen tavsiye edebilirim. dökülmeleri bariz şekilde azaltıyor. benim kullandığım zavoli sarımsaklı şampuan. (reklama giriyorsa söyleyin sileyim)

    dökülmeleri durduruyorsa da, 2. günün sonunda bende kepeklenme yapıyor. saçı bana çok benzeyen (kıl yapısı diyelim) bir arkadaşım ise aşırı yağlanma yaptığını söylüyor.

    yani sonuçları kişiye göre değişse de dökülmeleri yavaşlattığı kesin.
  • az önce otacı'nın sitesinden saç kremi ile birlikte siparişini verdiğim şampuan. bu izolasyon döneminde saçlarım sıkıntı ve stresten olacak herhalde çok bakımsızlaştı ve avuç avuç dökülmeye başladı. içeriği güzel görünüyor, güçlendirip gürleştirme iddiası da var. e baktım yorumlar da güzel, şans vermeye karar verdim.

    sarımsağın saça faydası olduğunu çok kez duymuştum ama coconut kokusunu sarımsakla değiştirmek de çok iddialı sanki asdfgh. buraya edit gelecek.

    edit: ilk kullanışımda bir etkisini görmedim, ikincisinde urban care'in biotin keratin içeren (bitkisel, full mor renk ambalaj) şampuanıyla beraber kullandım. dökülmede bariz bir azalma söz konusu oldu özellikle tarakta. otacı, dökülmeden ziyade güçlendirme ve sağlıklı uzama öncelikli, urban care ise direkt dökülme karşıtı.

    hangisinden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ama bu durumda biri ikinci, diğeri de ilk kullanımda gözle görülür bir fark yarattı. ikisi de artık benimle.
  • hiç kullanmadım, kokusu nasıl izale edilyor?
hesabın var mı? giriş yap