• "unutulmayacak bir vadi masalı" gibi bir mottosu olan termal vadi. ancak taahhüt/yerine getirme oranına bakılırsa iddia ettikleri masalı gerçeğe dönüştüremediklerini rahatlıkla söyleyebiliriz, 2010 yılında teslim sözü verdikleri devremülkleri mart 2012 itibarı ile hala teslim etmemişlerdir..bu şirketten devre mülk alacak olan vatandaşlara halishane uyarımdır.verdiği sözleri tutmayan şirketten satın almalar konusunda iki kere düşünülmesi gerekir.
  • geçtiğimiz 19 mayıs tatilini bahane ederek 3 geceliğine tecrübe ettiğimiz termal tesis. benim gibi pek bilgi sahibi olmayanlar için ufak tefek izlenimlerimi yazayım;

    -gecelik ücret ödeyerek kiraladığınız devremülklerden oluşuyor. tesisi tasarlayan güzel tasarlamış. tüm binalar yürüyen merdiven ve koridorlarla birbirine bağlanmış ve her binanın sosyal tesise direk bağlantısı var. bu açıdan benim dairem tesise uzak vs gibi bi tasanız olmuyor.

    -yakınlarda alabalık çiftlikleri var, köyler var. doğal süt, yumurta vs temin edebiliyorsunuz. ayrıca sosyal tesislerde yemek ve kahvaltı için yeterli imkan var.

    -daireler temiz sayılır. dairenin içinde kaplıca suyu bulunması güzel bir imkan.

    -sosyal tesislerde hamam sauna tuz odası vs var. fena sayılmaz ama görevliler biraz öküz. ayrıca aqua park olmaması çok saçma.

    -canlı müzik varmış her akşam, ben gitmedim.

    -daha önce armutlu'ya gitmiştim. armutlu buradan daha düzenli ama çok içe kapalı. bir de dışarda yemek yiyeceğiz desen çok sıkıntı. burada yemek problem değil.

    şimdilik aklıma gelenler bunlar. sorusu olan varsa cevaplarım.
  • istanbul 3’üncü asliye ticaret mahkemesi iflas kararı verdi.

    kaynak
  • hayatım da daha beter bir yer görmedim,paranızla rezil olmak isterseniz sizin adresiniz tam olarak burası!
  • bütün dolandırıcı ekibinin başından olduğu yer ilk başta gezdirirler, yedirir içirirler doğası derler suyu derler sana malı aldırırlar lakin tapunu vermezler bekle babam bekle, her yıl gelen fahiş fiyatla zamlanan aidatları söylemiyorum bile aidatlar diyip geçmeyin bu aidat ücretiyle istediğiniz en kral kaplıcada tatilinizi yaparsanız almanın anlami yok yani. sonra aidat ücretleri yetmiyormuş gibi zarar ettik diyip zarar parasi alıyorlar 200 300 tl tutarında. komedi gibi ama hepsi gerçek maalesef. personelleri de ayrı kabadayı bizim sayemizde maaş aldıklarının farkına varamayacak kadar düşük kapasiteli ve kaprisli insanlar. bu duruma ne savcısı ne de jandarma ses çıkarmıyor. çok ilginç şeyler var ama benim aklim ancak bunları yorumlamaya yetiyor.
  • (bkz: #150239912)
hesabın var mı? giriş yap