• kemal ve lale başar'ın oğlu, rahmetli savaş başar'ın torunu.
  • oyuncu imiş.

    kimdir nedir bilmez idim, başlıklar arasında görünce merak ettim twitter'ına baktım. bildiğin ergen, keyf-i house ne lan. farklı olacam derken bildiğin gülünçlü komiklikli falan.

    not: gasfdsgfagfdag
  • tvden takip ettim festivali. o sanatçı, aydın, solcu ve hatta devrimci vs. geçinen o kadar koca adamın ve kadının olduğu yerde gezi olaylarına sadece üç kişi değindi. biri de işte bu "ergen" dediğiniz yürekli ve güzel arkadaşımızdır.

    herkes korkmuş sinmiş.ama bu yetenekli dost susmamış.helal olsun.yolun açık olsun.ki açıktır bence.köksüzü izledim.mükemmel bir performans.ödülü hak etmiş doğrusu.

    not: geziye değinen diğer iki kişi: gözümün nuru filminin yönetmen ve başrol oyuncusu melik saraçoğlu ve yine köksüzde oynayan, en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü alan genç kardeşimiz melis ebeler.
  • annesi lale başar'la birlikte köksüz adlı uzun metrajlı filmde oynamış; filmde ilker'i canlandırmış taze oyuncu. bence süper oynamış. cesur sahneleri var, annesi ve babasının tiyatrocu olması bu cesareti açıklıyor sanki. kesinlikle yetenekli -ki zaten öyle bir ailesi olan arkadaşın yetenekli olması hiç de şaşırtıcı değil; ama yeteneği iyi kullanmak da bir meziyettir ve köksüz'deki rolü tam oturmuş.

    --- spoiler ---

    yolda koştuğu sahnede ağladım. tebrik ederim seni çocuk.

    --- spoiler ---

    yakışıklı da maaşallah. yolu açık olsun. her zaman güzel projeler seçer umarım.
  • köksüz'le dikkat çekti. şansı açıksa yürür. zaten tiyatro var. annesi muhteşem. brava.
hesabın var mı? giriş yap