• üst edit: burada bana ve başlığın açılış amacını taşıyan kadına küfredenler özelden "uçkur açık" mesaj peşindeler.

    özgüven eksikliği içinde yaşadığınız cinsel bunalımınızı kadın düşmanlığı üzerinden saklayamazsınız!

    edit 2: önyargılı ve ezberci bir anlayış içinde kaldığınızı beni "kadın" olarak yorumlamaya kalkarak gösteren bir sürü dangalağı tanımama sebep olan konudur.

    ----

    yaşam anlayışının varlığını hazmedemeyen ataerkil bir öküz tarafından tercihlerinin oluşumunu "elverişli bir hal" olarak yorumlayarak cinsel açlığını doyurma gayreti içinde çabalayan kişiye örgütlü bir tepkisellik oluşturan kadını linç etme gayretine tepki amacı taşıyan bir destek kampanyası.

    bir kadının kişisel dünyasında yaşadığı "özgür aşk" anlayışını "kullanılmaya müsait" görerek metalaştırıp, cinsel açlığını tatmin etmeye kalkan bir salağın yaklaşımına öz savunma eylemselliği algısıyla karşı koyan bireye gösterdiğiniz linç politikanız, "toplum yaşamı" olgusunun gerçekliğinde tiksinç bir hal alıyor ki hepiniz buram buram ezber ve ataerkil kokuyorsunuz.

    bu neden gerçekliğinde oluşturduğunuz toplumsal önyargılarınız, alışılmışın dışında kalan yaşam anlayışına karşı tahammülsüzlüğünüzden dolayı saldırdığınız bireyi size benzetmek yerine daha güçlü varolmayı mümkün kılacaktır.

    seda yelkenci kendisini cinsel meta olarak gören mala gösterdiği tepkiyi haklı çıkarıcak kanıtları elde edememiş olabilir (ki henüz bir açıklama yapmaması yapmayacağı manasını taşımıyor) bu durum yaşadığı mağduriyeti yalan olarak nitelendirmemiz anlamını taşımaz.

    sizler sadece kadın varlığına ve özgür yaşayışına dayanamıyor ve kusmuğunuzu buna göre salıyorsunuz. hepiniz ırkçı, bağnaz ve gelenekçi bir sürü koyunusunuz.

    seda yelkenci başta olmak üzere tüm özgürlük mücadelesi veren kadınlarına bin selam olsun,

    dip not: mağduriyete uğrayan kesimin beyanı esastır ki toplumsal ve siyasi mahkumiyetin yaşattığı konjonktürde ezen üst akla karşı yaklaşım reddiyeyi ilk ağızdan mümkün kılar diyerek cevap yazsam " ne diyorsun a.q." dışında düşünemeyenler tarafından türkçe katili ilan edileceğim.

    cahili yakalayın diye bağırıyor cahiller!

    ilk ağız benim için yeterli kaynaktır ve seda yelkenci mağduriyeti yargılandığı için bile desteği haketmiştir.

    beni kadın olduğum düşüncesiyle mesaja boğarak cinsel söylemlerle tacize boğanlar yaşanılan bu hadisede taciz yoktur diye yazılar yazmışlar.

    taciz yoktur diye bağırıyor tacizciler.

    5 kelimeyle konuşarak yaşayanlar kelimelerle oynayanları oyun parklarına mahkum ediyorlar.

    aydınlık karanlıkta yaşayanlar için hastalıktır.
  • seda yelkenci denilen kişilik, taciz iftirası attığı için siktir olup gidip yargılanmalıdır.
  • bence de yalnız değildir.
  • "yaşam anlayışının varlığını hazmedemeyen ataerkil bir öküz tarafından tercihlerinin oluşumunu "elverişli bir hal" olarak yorumlayarak cinsel açlığını doyurma gayreti içinde çabalayan kişiye örgütlü bir tepkisellik oluşturan kadını linç etme gayretine tepki amacı taşıyan bir destek kampanyası. "

    muhtevayı geçtim de, bu nasıl bir cümle arkadaş; öznesi, tümleci, yüklemi nerede bu cümlenin?

    ayrıca, "ataerkil", "oluşum", "cinsel", "tepkisellik", "öz savunma eylemselliği algısı", "ataerkil kokmak", "ırkçı, bağnaz ve gelenekçi bir sürü koyun" bunlar nasıl kelimeler, nasıl tamlamalar, nasıl söz grupları; ne oldu bizim ahenkli, musikiyi haiz dilimize; ne oldu bizim bin yıllık kelimelerimize de, bu saçma sapan kelimeler dilimizi istila etti!..
  • "yaşam anlayışının varlığını hazmedemeyen ataerkil bir öküz" kismina kadar destekledigim eylemdir. geri kalani türkçe içermediğinden anlaşilamamakta ve destek görememektedir.
  • keşke yalnız olsaydı...
  • ''bir kadının kişisel dünyasında yaşadığı "özgür aşk" anlayışını "kullanılmaya müsait" görerek metalaştırıp, cinsel açlığını tatmin etmeye kalkan bir salağın yaklaşımına öz savunma eylemselliği algısıyla karşı koyan bireye gösterdiğiniz linç politikanız, "toplum yaşamı" olgusunun gerçekliğinde tiksinç bir hal alıyor ki hepiniz buram buram ezber ve ataerkil kokuyorsunuz.''

    https://galeri8.uludagsozluk.com/…koymak_836892.jpg

    sen böyle yazarsan seda yelkenci yalnız kalacak abla :(
  • okuyup hiçbir şey anlamadığım serzeniş.

    seda yelkenci kim? seda'ya ne yapmışlar olm?

    edit: sağolsun çaylak arkadaş onegaishimasu mesaj atmış. şu konu ile ilgiliymiş.
    (bkz: iühf feministlerinin hukuk öğrencisini linç etmesi)
    feministlerin saldırı görüntüsünü izledim, linç edilmeye çalışılan çocuğun açıklamasını okudum.

    seda, sen haksızsın kızım.
  • mal nedir ne değildir konulu başlık.

    "seda yelkenci kendisini cinsel meta olarak gören mala gösterdiği tepkiyi haklı çıkarıcak kanıtları elde edememiş olabilir (ki henüz bir açıklama yapmaması yapmayacağı manasını taşımıyor) bu durum yaşadığı mağduriyeti yalan olarak nitelendirmemiz anlamını taşımaz."

    kanıt toplamak onun veya cezasını kesmek 3-5 paçozun işi değil. suç varsa şikayetçi olur, yargı süreci başlar.

    mal.
  • seda yelkenci yalnızdır.
hesabın var mı? giriş yap