• işine gelmemiştir beyimizin
  • tanim : bir iddia

    isimden bagimsiz olarak, var'a karsi cikanlarin hakem hatalarina da aglama luksu yoktur. var, mukemmel midir tartisilir, hatalari yuzde 100 onler mi tartisilir, futbolun dogasini bozar mi tartisilir ancak gorunen odur ki su anda eldeki en iyisi budur; ozellikle de bizim gibi hakemlere guvenin sifirlanmis oldugu ulkelerde oynanan maclar icin.
  • “ var konusunda da tartışılacak çok şey var. önemli olan hakemin vicdanı. hakemlerin takımı olmayacak. var ile penaltıyı verdin ama döndün sonra orta sahada 2 faul verdin ne olacak? ”
    diye açıklamada bulunmuş olmasına rağmen tamamen karşı gibi gösterilmeye çalışılan bir yazar algısıdır.

    adam yanlış bir şey söylememiş. vicdan konusuna değinmiş ama yazar arkadaş beşiktaş’a ve şenol hocaya laf çakmak istediği için hemen gerekli algı operasyonunu başlatmış. biz sizin kumpas diyerek neler yaptığınızı da biliyoruz. o yüzden fazla yormayın kendinizi.
    gomez, queresma falan diye örneklemeler vermiş bir de çok bilmiş futbol duayeni arkadaş. ulan bu ligde en fazla kart gören topçulardan biridir queresma. kendisini sevmeyen bir beşiktaş’lı olarak söylüyorum bunu. iki senedir hakemlerle kazandığımız şampiyonluk hahahaha. beşiktaş’a sallama şenliklerine hoş geldiniz. topunuz gelin.
  • --- spoiler ---

    şenol güneş: var konusunda da tartışılacak çok şey var. önemli olan hakemin vicdanı. hakemlerin takımı olmayacak. var ile penaltıyı verdin ama döndün sonra orta sahada 2 faul verdin ne olacak?

    --- spoiler ---
    şu cümleden şenol güneş'in var'a karşı olduğunu başka bir andaval çıkaramazdı, tebrikler. fenerlisin değil mi?
  • (bkz: şenol güneşin bu sezon hayatınızı sikecek olması) gerçeğini değiştirmeyen ve değiştiremeyecek olan açıklama.
    edit: kafası biraz olsun çalışan insanların ise” hoca haklı hakemler ve mhk kötü niyetli” demesi gereken açıklamadır aynı zamanda.
  • --- spoiler ---

    hakemler sayesinde kazandıkları iki şampiyonluğu düşünerek
    --- spoiler ---

    okumayın, futboldan anlamayan boş beleş bir renklinin feryadı.
  • hakemler art niyetli olduktan sonra o ekrana baktıktan sonra da sonuç değişmez. şenol hoca sanırım bunu demek istedi.
  • hahaha ulan resmen skandal açıklama! "hakemlerin vicdanı"ndan dem vurup psikolojik baskıyla etkilemeyi umuyor. var gelirse her maç sonunda ağlayamayacağını biliyor çünkü!
  • ilk defa bu adamla aynı fikirdeyim sanırım. futbol hatalar oyunudur o zaman futbolcu da hata yapınca onun yerine başka biri girsin pozisyon tekrarlansın.
    teniste, basketbolda olur teknoloji ama futbolun doğasına ters. hem bizim tarafsız(!) yorumcularımız televizyonlarda neyi tartışacak. işsiz mi kalsın adamlar.
hesabın var mı? giriş yap