• slayer ın show no mercy adli albumunde yer alan bir şarkı.* sözleri;

    through the night we rise in pairs
    lords at night we ride
    from the depths of hell's domain
    reborn to reign this night
    roam throughout the endless wars
    hold high his name we must
    warriors from the gates of hell
    in lord satan we trust
    stalking the night can't you feel i'm near
    watching each step that you take
    i take lives and show all no mercy this night
    attack those not knowing my force
    brothers of the prince of night
    by bargains we have made
    allies with the darkened souls
    our legions we must save
    fight for our eternal quest
    god can't save you in time
    evil stalks the night with us
    your soul it shall be mine
    i am the menace in your eyes
    the one you can't escape
    your life falls in my grasp
    your know your end is near
    you pray your god will help
    his strength no match for mine
    your last hope slips away
    thy soul begins to bleed
    i tear your flesh to shreds
    burn holes throughout your mind
    your eyes now filled with blood
    a victim of my force
    in endless agony
    you realize your defeat
    recite my master's chants
    your soul now his to keep
  • slayer ın en iyi albümlerinden biri..metallica nın kill em all uyla aynı dönemde çıkmıştır..zaten ikisinde yapımcısı jon zazula ydı..oldukça hızlı ve sert bir albüm..
  • dwell records tarafından piyasaya sürülen, wasp tribute albümü...

    1. aurora borealis- i wanna be somebody
    2. black earth- wild child
    3. seven witches- widowmaker
    4. lilitu- sleeping in the fire
    5. soulless- tormentor
    6. abattoir- school daze
    7. new eden- love machine
    8. syn- on your knees
    9. blasphemy divine- show no mercy
    10.krueger- arena of pleasure
    11.noctuary- hellion
    12.venereal disease- animal (fuck like a beast)
    13.mystifier- the torture never stops
    14.defekt- sream until you like it
  • slayer gibi, bir kaç grupla birlikte thrash metal'i tanımlamış bir grubun, ileride seasons in the abyss, south of heaven, reign in blood gibi klasik albümlerin üstüne ismini yazdıracağının ilk belirtisi. bol nwobhm etkileşimli, dinlemesi zevk veren, black magic, crionics, the antichrist, die by the sword gibi slayer klasiklerini barındıran, bir debut için oldukça iyi albüm. ileride efsane olacak olan bir grubun (ki çoktan oldu), 1983'teki ilk ayak sesi.
  • cok seri ve kudretli davul ataklarıyla başlayan pek hızlı slayer parçası. black sabbath için black sabbath adlı parça ne anlam ifade ediyorsa, slayer için de show no mercy o dur.
  • star wars'ta palpatine'in jedi katliamı öncesi repliklerinden. bir de belirtelim, fransızlar bunu "şov no merghhsi" olarak okuyarak konseptin içine eder.
  • slayer'ın ilk albümü olması neticesiyle biraz ilk dönem metallica tarzında (ki aslında bu o dönemin tarzıdır desek daha doğru olur) reign in blood'a göre normal uzunlukta parçalar barındıran en sevdiğim slayer albümlerinden birisi. şarkılar sonraki albümlere göre daha farklı bir tarzda gibi gelse de kulağa daha o dönemlerden slayer'ın müziğinde kendini benzerlerinden ayıran bir şeyler olduğu belli oluyor. melodiler daha bir farklı akranlarına göre, yani nasıl desem mesela die by the sword'da solo çığlık atmadan önce 1:15 civarında giren ritm ta o zamandan slayer kokuyor. slayer'ın şarkı sözlerini vesaire bir kenara bırakırsak anlatmaya çalıştığım müziğin farklılığı, melodilerin agresifliği daha o zamandan belirmeye başlamış.
  • slayer'ı slayer yapan reign in blood, south of heaven ve seasons in the abyss gibi albümlere hiç bir açıdan benzemeyen, küçükkene en sevdiğim lakin artık dinlemeye tahammül bile edemediğim şarkılarla dolu açık ara en kötü slayer albümü. undisputed attitude'u bile buna tercih edebilirim. kapağı ise korkunç olmaya çalışırken komik olmuş gibi durur hep gözümde.
  • slayerın kanımca en agresif, en thrash, en enerjik albümüdür. şarkılarda 2000'li yılların slayerının o tekdüzeliği yoktur, rifflerin yaratıcılığı ve soloların akıcılığı son yıllardakilerden kat kat üstündür. world painted blood'daki soloların oturmamışlığı kesinlikle yoktur bu albümde, şarkıların nerede bitip nerede başladığı bellidir. şu da bir gerçektir ki sözler günümüz slayer'ından çok daha sığdır, "öldürelim ölelim satan helelüyaaa" tarzı sözler kendini çok belli etmektedir, politik değildir o dönemin metallica'sı anthrax'ı göz önüne alınırsa, ya aslında daha ne konuşuyorum ki safkan slayer'dır kısaca bu albüm. dinlemeyenler ben slayer dinledim çok acayip dinlerim 6 yaşından beri dinliyorum ulan moduna girmemelidir, bir slayer vardır bir de show no mercy vardır derim ben o kadar yani...

    ayrıca çok bilinen slayer şarkısı black magic bu albümdedir, pentagramına kadar coverlamıştır bu şarkıyı. sonisphere öncesi bunlar bilinsin ona göre dinlensin gelinsin oraya diye söyleniyor bunlar hep ey ahali! sonra kalkıp da "abi! judas priest, death'in painkiller'ını coverlamış" diye geziniliyor ortalarda. olmaz efendim, olmaz... bilinsin bunlar lütfen.
hesabın var mı? giriş yap