• (bkz: sigara hastalığı)

    geçen beni acile kaldırmışlardı bu hastalıktan,serum verdiler geçti.
  • benim içtiğim sigaranın neyini ödüyomuşsun merak ettim sayın gerizekalı? sigara alırken vergisini ödemiyormuyum? ömür boyu saglik sigortasi ödüyorum, sgk ödüyorum ne sikime ödüyorum?

    yahu bu kodumun yerinde biri bir şey yapıyosa aksini yapan insan olmuyor, ölsün gebersin oluyor, gerçi bunları yazanlarda benim için orospu çocuğu oluyor.

    edit: konuyu açan vatandaşın sadece karı kız sikiş sokuş ve sigara ile ilgili entry'leri girdiğini görünce boşuna sinirlenmişim diye düşündüm. ama sonra bu adamın orospu çocuğu olduğunu yeniden yeniden anladım, bu edit'i de sadece yeniden küfür etmek için yazdım.

    edit: imla
  • oruç tutarken yaşanacak dehidrasyon sonucu ortaya çıkabilecek olası hastalıkların da kapsam dışına çıkarılması durumunda destekleyebileceğim proje.
    ikisi de kişinin kendi isteğiyle sağlığını riske atmasıdır sonuçta.
  • prostat olanların peşine gizlice adam takılsın, helada gözetlesinler bunları, ayakta bevlediyorlarsa sgk parayı ödemesin. elalemin sikinin yükünü bu millet niye çekiyor amk?
  • sigara icmeyenlerin, sigara icenlerin ölmesini ne kadar istedigini günyüzüne cıkarmıs öneri. baska bir bahanesi, acıklaması sanırım yok.

    evet, istenilen sey tamamen sunu diyebilmek: "bak ben dedim, gördün mü, öldün iste, haklı cıktım"

    bu nedir? ego tatmini.
  • kalp damar tıkanıklığını falan da eklemeli bu listeye. millet yediğine dikkat etsin. adam pide arası bigmac yiyecek, tedavi masrafını ben ödeyecem, bak sen.
  • gazlı içecek, hazır gıda, tatlı vs. tüketenler, araba sahipleri, otoban kenarından ev alanların da sağlık masraflarını (bunların hepsi en az sigara kadar zararlı) sgk ödememeli. hatta hasta olanların da masraflarını sgk ödemesin ama sigorta maaşlardan aynı şekilde direkt kesilsin diye düşündüren başlık.
  • önce aramaya yetecek iq sahibi ol, sonra tespit sicarsin cevabi verilmesi gereken ergen feryadi.

    (bkz: sigara içenleri sigorta kapsamından çıkarmak)
  • böyle bir şey uygulamaya geçerse yakında soğuk algınlığı için bana ne kardeşim iyi beslenseymiş trafik kazası için bana ne kardeşim dikkat etseymiş diyebilir. kadın hastalıklarını düşünemiyorum bile. "bana mı sordun kadın olurken?"

    saçma sapan bir öneri.
hesabın var mı? giriş yap