• üstte kalması gereken başlık (bkz: sule çet cinayeti)

    kamu spotu: umarım devletimiz zorda kalan tüm vatandaşlarına ayrım yapmaksızın aynı ilgiyi gösterir.

    üst edit: vize krizini dışişleri bakanlığı çözdü. aref 14:00’ da antalya’dan havalanacak özel jet ile mısır’a götürülüyor.

    üst edit2: aref kahire’ye bu~~ şekilde ulaştı ve tedavisine başlandı. jet içindeyken çekilen fotoğraflarında kolunun tamamen alçıya alınarak kapatıldığı görüldü. foto1 foto 2

    edit: aref’in kaç saati kaldığına takılanlar olmuş, güncel olarak tamı tamına 5 saati kaldı. başlık açıldığında 8 saati vardı. kendi açıklamasına göre belden aşağısında ve kolunda uyuşma ve hissizlik başlamış.

    edit2: yeni gelişmeye göre vize krizinden sonuç alınamayınca devreye sağlık bakanlığı girmiş. aref’in tedavisi yurtiçinde yapılacakmış. buna rağmen sağlık bakanlığı’nın elimde panzehir var mı bilinmiyor.

    edit3: aref’in son hali dha tarafından böyle~~ görüntülendi.

    edit4: son haberlere göre kobra yılanının serumu sadece mısır ve fransa’dan temin edilebiliyor. daha çok detay için kaynak~~

    acun’un sihirbazı aref’i antalya’da kobra yılanı sokmuş. panzehir sadece mısır’da varmış. vize uygulaması yüzünden sıkıntı çıkmış. türk filmi gibi tam olarak 8 saati kalmış.

    detaylar

    aref’i sokan kobra arkadaş buymuş

    aref’in kolunun son hali buymuş

    aref’ten son dakika açıklaması: sihirbazlar lobisi ölmemi istiyor!

    günün en iyi esprisi uc tel bir omur nickli arkadaştan geldi *

    --- spoiler ---

    aref ghafouri öldü mi?
    acun işsiz kaldi mi?
    yılan öcün aldı mi?
    emdi zehri kurtulur.

    --- spoiler ---
  • pr kokan hareketler.
  • panzehir taşımadan zehirli kobra ile çalışmak nasıl bir mallık. doğal seçilim.
  • aref'i mısıra götüreceklerine, panzehiri türkiye'ye getirsinler? ölmüm döşeğindeki herife vize çıkartmaya niye çalışıyorsunuz kardeş, koskoca acunsun bir telefonla mısır visesi olan bir adamın gitsin alsın gelsin? onlar mı mal ben mi acaba?

    edit; gelen mesajlar doğrultusunda düzeltme yapıyorum, burdan gidip alıp gelmesi 2 kat fazla yol demekmiş, ancak ordan birine ulaşılıp getirtilebilir hala.
  • "sanki panzehire de mi vize var? o gidemiyorsa panzehir getirtilir " diye düşündüğüm için doğruluğuna inanmadığım "ısmarlama" diye nitelendirdiğim haber.
  • iğne niye türkiye'ye gelmiyor dedirten sorunsal.

    türkiye'de yapacak doktor mu yok nasıl uygar devletiz olum biz o zaman. muasır seviyeye çıkamadık mı daha.

    sen iğneye gidemiyorsan iğne sana gelsin.
  • panzehir getirmek yerine, vize çıkartmaya çalışmak nasıl bir mallıktır? reklam olduğu çok belli, ama değilse de ölmesi benim açımdan bir sorun teşkil etmiyor.
  • gülsem mi ağlasam mı bilemedim arkadaş.

    bu hayvanın türkiye'de olmasına kim müsaade ettiyse o düzeltsin şu durumu.

    edit: niye ilaç gelmiyor diyenler için yazıyorum. pr olabilir olmayabilir orasını bilmem de, panzehir penisilin misali alerji yapabilir ya da yan etki gösterebilir belki de. far cry'daki gibi bastım iğneyi koluma şappadanak iyileştim tarzı bir ilaç olduğunu sanmıyorum şahsen.
hesabın var mı? giriş yap