• bağdat caddesinde bir mücevherat dükkanı. güzel, şirin şeyler bulmak mümkün, ucuzu da var pahalısı da.
  • metrocity'de de bir şubesi bulunan, oldukça özgün, başarılı ve şık tasarımlara sahip takıcı. yargıcı'nın hindistan'dan ithal edip maliyetinin 15 katına sattığı bol taşlı güllü dallı metal parçalarına tercih edilesi.
  • her dükkanında aynı ürünü bulamayacağınız takıcı.
  • bir dükkana on günde, bilemedin onbeşte bir gittiğinde, tümüyle değişmese de yenibr şeyler gelmiş olması lazım bana göre. ama bu uygulamaya so çikte rastlayamıyoruz, ellerindekini mi eritmeye çalışıyorlar anlamadım gitti. yine de hediye almam gerektiğinde ilk girdiğim ve çoğunlukla da boş çıkmadığım yer. rafları gözü kapalı sayabilirim şu dakika. değişim şart!
  • sezgin mücevherat bünyesinde yer alan takıcı.

    sibel sevcan adında dünya tatlısı bir müdüre sahipti bir zamanlar. bu da ek bilgi olsun.
  • gidip birşey almaya kalkıştığınızda bakın bu bihter'in kolyesi, bu firdevs'in küpesi, bu peyker'in bilekliği diyerek insanda bihter, peyker, firdevs kim diye soru sorma duyguları uyandıran mekan.

    ayrıca;
    (bkz: aşk-ı memnu)
  • şirketin patronu sayesinde sürekli bir eleman sirkülasyonunun mevcut olduğu müessese, 2 ayda bir birilerinin işten çıkarılıp, yeni elemanların işe alınması ne menem bir iştir anlayabilene aşk olsun doğrusu.
  • sanirim bi alişverişim esnasinda buraya telefon numarami ve mail adresimi vermişim hay vermez olaydim.
    allaan her günü ya mesaj ya mail atiyolar. hele şu sevgililer günü denen zimbirtidan dolayi iyice abarttilar bu işi.
    halbuki sadece indirim dönemlerinde hatirlatsalar, alacağim varsa gidip alsam ben de... ama yok illaki bokunu çikaracaklar.
  • arkadaşlarıma, anneme yada üzgün olduğum zaman kendime hediye almak için gittiğim ilk yer burasıdır. zümrüt, yakut gibi taşları geçektir ve kolye zincirlerinin çoğu gümüştür. dışarıdan pahalı bir yer gibi gözükür ama ürünleinin fiyatı uygundur. yalnız çok şaçma bir uygulamaları vardır. diyelim bir kolye beğendiniz ve bu kolye set olarak yani küpesiyle satılıyor. o zaman onu tek alamıyorsunuz set olarak almak zorundasınız. kulağımda delik yok, ben tek kolye istiyorum olmuyor. zaten kolye 45 küpeler 95 lira olunca sizde almaktan vazgeçiyorsunuz. bu yüzden çok müşteri kaybettiklerini düşünüyorum.
hesabın var mı? giriş yap