• "keşke cebinde biraz ekmek taşısaymış da verseymiş o zaman bişey olmazmış" diye düşündüren haber. kesin daha önce başka bir ataşe bir kötülük yapmıştır bu köpeğe, yoksa köpekler hiç saldırmaz ki çünkü.

    --- spoiler ---
    çankaya’nın ilkbahar mahallesi 612. sokak civarında çete halinde gezen sokak köpekleri, belçika ticaret ataşesi’ni ısırdı. ataşe, güven hastanesi’nde kuduz aşısı oldu.
    --- spoiler ---
  • belçika ataşesi, sokak köpeklerinin gözlerinin içine bakıp onlarla konuşmayi deneseydi, eğilip başlarını okşasaydi kesinlikle saldirmazlardi.
  • çantasında mama taşısaydı bu başına gelmezdi. evet arkadaşlar über züpper deha bir hayvansever olarak size bu aşırı mantıklı öneriyi veriyorum. bir diyanet gibi "ucuz almak için akşamları pazara çıkın" diyemesem de köpek ısırmasın diye "çantanızda mama taşıyın" diyorum.
  • suru halinde gezen sokak kopekleri tehlikelidir.
  • 20 yıldır ankarayı akp yönetiyordu. bunlar mansur yavaşı yıpratmak için haber yapılıyor. melih gökçek için böyle gaber yapanı götünden asarlardı. ikiyüzlüsünüz. haberi yapın ama bu sorunların 20 yıldır var oldugunu da belirtin.
  • biraz önce işe yürürken karşıma bir sokak köpeği geldi, haline üzüldüm ama verecek bir şeyim yoktu gözlerinin içine içine baktım sevgi de veremedim. yanından geçmeye yakın hır gür yaptı n'oluyorsun diye baktım şöyle çok uzatmadı ama kalbimi kırdı kerta. bir hayvanseverim diyebilirim kapıma gelen kedi için düzenli mama alıyorum. favorim aslında köpeklerdir ama bunların da çomarları oluyor demek ki türünü kötü ttemsil ediyor.
  • burada köpeklerin herhangi bir suçu olduğunu zannetmiyorum, büyük ihtimal köpekleri tahrik etmiştir.

    geçen gün de sokak köpekleri kendilerini tahrik eden bir çocuğu öldürmüş, eskişehirde kendilerini tahrik eden bir çocuğu ısırmış, gene bir başka yerde kendilerini tahrik eden bir kadını diri diri yemişlerdi.

    sokaklar bizim değil arkadaşlar, köpeklerin. köpekler şehirler kurulmadan öncesinden beridir şehirlerde yaşıyor, o yüzden sokaklar köpeklerin doğal yaşam alanı. farkındaysanız ayakları da "potin" şeklinde evrilmiş. bu her şeyi kanıtlıyor.

    biz köpeklerin doğal yaşam alanlarında olduğumuz için onlardan özür dilemeli ve elimizden geleni yapmalıyız. mesela sokak köpeklerini beslemeliyiz ki, başkası geldiğinde mama var zannedip üzerine atlasınlar, mama olmayınca da adamı ısırsınlar.

    çünkü insanlar çok kötü bütün insanlar ölsün, köpekler ise çok ciciş, o mamamio.

    /köpeksever mode off
  • belçika ateşesi köpeği ısırsaydı başlığın bir değeri olabilirdi.
  • çok ayıp etmişlerdir. vatandaş demiyorsunuz ateşe demiyorsunuz önünüze geleni ısırıyorsunuz sayın köpek beyler.
hesabın var mı? giriş yap