• yapılması gereken budur fakat erkeğin en büyük defosu "koruyucu, sorun çözücü" olarak tatmin olmasıdır. bu sebeple sorunlu kadınlar genellikle çekici bulunur fakat emin olun ki o kadın gerçekten sorunluysa bunu siz çözemezsiniz.

    er ya da geç ayrılık gerçekleşir. hem de öyle bir gerçekleşir ki sizi etkiler. aslında ilişkinin o kişisel sorunların yön değiştirmesi, kendine yeni bir yüz bulması yüzünden bittiğini anlarsınız. hatta artık bütün sorunlar size yüklenmiş ve kızımız kendince aklanmıştır. siz bir anda öylesine biri olmuşsunuzdur.

    seneler sonra geri baktığınızda "düzeldim, sayende böyle oldum vs vs." diyen kızı tekrardan gördüğünüzde gram yol alamadığını görürsünüz. hani ayrılık sonrası en azından topluma bir insan kazandırdım diye düşünürsünüz fakat bazen o bile gerçekleşmez.
  • ''karşı kampanya açılırsa hepiniz sap gibi kalırsınız beyler'' dediğim kampanya.
  • sorunlu bir yazarın hezeyanları...

    aklınca kadına hakaret başlıklarından birini açmış.
    yalnız o kadar heyecanlanmış ve saçmalamış ki aynı zamanda erkeklere de hakaret ettiğinin farkında değil zannımca.

    verdiği örnekler genellikle maddiyat üzerine kurulu.
    şöyle mi okumalıyız acaba yazdıklarını:
    erkekler kadınlarla maddiyat için birlikte olur. hatta halasının dıdısının maddi durumu bile bozulsa terk et. niye, çünkü sizin de üstünüze sıçrar mazallah. çünkü erkekler kadınlarla sadece paraları için birlikte olur, öyle mi?

    ya ben diyorum ki bu kadar da yüklenmeyin erkeklere. yani hepsi de bu kadar maddiyatçı değildir canım. yok yok, konduramıyorum ben. arada sırada paraya önem vermeyenleri vardır içlerinde bence. hepsi de aç gözlü değildir canım...
hesabın var mı? giriş yap