• sayilari cok azdir lakin boylesi makbuldur. sebebine gelecek olursak bircok gecerli sebebim var, az cok tahmin edersiniz lakin yazmaya usendim simdi.
  • ben de kullanmıyorum.hem gereksiz hem zaman kaybı.sosyal medyada boşa harcanan zamanı daha dolu dolu yapabilecek birçok şey var.
  • hmm bi böylesi eksikti zaten.
  • 50 yaş ve üzeri ise sorun yoktur. hatta varsa ve babanız ya da eşiniz ise sorun vardır.

    50-30 yaş arası ise teknoloji ile arası çok yok eşine sadık ya da ümidi başka mecralarda arıyordur.

    30 yaş altı ise vardır size söylemiyordur sesli harf vs kullanmadan çeşitli kombinasyonlarla nick bulmayı deneyin ya da cebini karıştırın elbet çıkar.

    20 yaş altı ise gece gece benimle eyleşmeyin. yediği yemeğin foto koyup paylaşmasın bana yeter. (bkz: z kuşağı)
  • bence sosyal medya insanları asosyalliğe itiyor, örneğin bir yemeğe gidiliyor, hemen bir foto çekimi paylaşmalar beğeniler cepten, e yemekten keyif alamıyoruz, sohbet edemiyoruz cep telefonuna bakmaktan, herkes kendini olmadığı birşey gibi gösterip beğeni alma derdinde, kadınlar şuh pozlar, erkekler kaslı pozlar, kimi çok mutluyum ailemle modunda, kimi çok zekiyim tespitler sıçıyor, köşe yazarı gibi, ulan hepinizin amk.
  • otomatik vitesli araç kullanır.
  • benim bu da, sebebi sandığınız gibi değil.

    bu facebook ilk çıktığında, benim 2-3 adet sevgilim vardı, 4-5 adet de ellerinizden öper fuckbuddy sahibiydim. herşey çok ince bir çizgideydi, her fuckbuddy 1 adet sevgilim olduğunu biliyor ancak kendisini tek zannediyordu, dolayısı ile ilkokul arkadaşımı bulmaya çalışmam sevgililerimin ve buddylerimin birbirlerini bulmasıyla sonuçlanacaktı. hemen bir fayda/maliyet analizi yapıp, ilkokulda arka sıramda oturan yusuf'un eşli batak oynarken çekilmiş fotoğrafını görebilmek için bu düzeni bozmamaya karar verdim.

    aradan zaman geçip, ben o eski hızımı kaybedip bir adet facebook hesabına sahip olmanın hayatımdan bir şey götürmeyeceği evreye geldiğimde de artık facebook'un suyu çıkmıştı. instagram zaten benlik bir şey değil, fotoğraf çeken birisi değilim ki bir de onu paylaşayım, twitter bildiğin gereksiz, diğer zibilyon tane uygulamayı da kullanan yok.

    yani aslında sebepler çok da like peşinde koşmama falan olmayabiliyor bazen. ki bence sosyal medya hesabı olması bir insanın topluma daha iyi entegre olabildiğini, ortalamadan sapmadığını gösteren bir şey. sosyal medya hesabı olmayanlar genelde saklayacak bir şeyleri olanlardır.
  • abimdir... takdir ederim kendisini. akıllı telefonu olmasına karşın hiçbir sosyal medya hesabı yoktur kendisinin. facebook, twitter, instagram, ot bok zaman çalan yerlerde takılmak yerine pek sevgili yeğenimle, eşiyle, kitaplarıyla ve bit pazarlarıyla bol bol zaman geçirmekte, hayatı doya doya yaşamakta.

    aslan abim benim!
  • sevgilisi varsa ya çapkındır yakalanmak istemiyordur ya da sadıktır ilişkisine gölge düşürmek istemiyordur.

    ya da sosyal medyanın nasıl saçmasapan bir sirk gösterisi olduğunu bilerek sakince hayatına devam ediyordur.
  • benim bu.

    yaptığını ettiğini sırf kendisi için zevk almak için yapan kişidir. birilerine gösterme, beğendirme çabası hiçbir zaman olmamıştır. hoş zaten insanların ne düşündükleri fazla umursamayan birisidir. kısacası samimiyetsiz beğenilere, birbirinin altından kaldırmalara, birbirini ağırlamalara ne gerek ne ihtiyaç duyuyordur.
hesabın var mı? giriş yap