• en kimliksiz yazar kişisidir.
  • esprili, kalemi kuvvetli, her duruma zekice ironileriyle bambaska bir bakis acisiyla yaklasabilen, saglam duruslu, yazdiklarini okumaktan keyif aldigim badim, guzel izmirimin insani, hemserim, kiymetlimiss yazarimiz.
  • tipik bir sosyopat nosyalist, tam manisiyle. türütlere ne mutsuzum türütüm diyene dedirtip bir halkanın halka olmaktan kenyalı tüm halkalarını bok sayan ve yapıtalist monogarşik bir devletin postapulu yalayıcılığını yapan bir böbrek. sürüklerin istediği herşeyi türütler isteyince türütleri fetişist olmakla idman eden türünün son ördeğinden biri. öperun dadlum.

    dur lan, tedbir:

    "tipik bir nasyonal sosyalist, tam manasıyla. kürtlere ne mutlu türküm diyene dedirtip bir halkın halk olmaktan kaynaklı tüm haklarını yok sayan ve kapitalist oligarşik bir devletin postal yalayıcılığını yapan bir beyin. türklerin istediği herşeyi kürtler isteyince kürtleri faşist olmakla itham eden türünün sayısız örneğinden biri.
    paylaş favori
    şükela! çok kötü
    22.09.2014 02:14 evanda grad
    mesaj at şikay et modlog"
  • entrilerinin bazılarını okuduğum, badi listemde olan tip. niye takip ettiğimi de bilmiyorum. yarrak kürek başlıkları entrileri var. tanımam etmem.
  • cumhuriyet ve laiklik düşmanı gerici yazar.
  • beni adliye koridorlarında görecek imiş?! kendisi ile ne vukuatım var, hatırlamıyorum. gelmiş başlığımın altına, elini beline dayamış, bağırmış çağırmış, 'datlum bir konuşursam yer yerinden oynar, yakarım roma'yı' diye de gözdağı vermiş. kendime sağlam bir de avukat tutmamı tembihlemiş! rahat ol sen, varsa bir hatamız, veririz hesabını.

    acaba dedim, farkında olmadan bir yerde pot kırdım, canını mı sıktım, haksızlık mı ettim diye. sonra da şunu demiş; başlığımın altını pisleten, paralı hesaplardan kendine bir dayanak oluşturucakmış! ekrana baktım güldüm. sonra da içimi çektim. elimde olmadan bir kez daha güldüm. hiç kimse, yargı önünde aktrollerden kendine destek arayacak kadar düşmesin.
  • bir akgezen.

    (bkz: engelle)

    (bkz: başlıklarını engelle)
hesabın var mı? giriş yap