• henuz grafikleri sadece render edilmi$ prototiplerden ibaret olan (malum oyunun sadece client-server core engine'i yazildi hali hazirda), lucasarts ve sony entertainment'in beraber geli$tirdigi ultima online/everquest ekiplerinden elemanlarin geli$tirme ekibinde bulundugu star wars universe'te bir karakteri role play edebileceginiz oyun..

    ultima online'daki skill tree'nin cok daha ayrintili olanina sahip oyunda zaman dilimi olarak ilk death star yokedildikten ve battle of yavin'den hemen sonrasi secilmi$. (bkz: yaran oyun tanitimi alintilari) (bkz: napayim aklima geldi)

    oyunda bir cok irk oynanabilmekte (human, mon calamari, hede, hodo) fakat bu oynanabilirligi biraz du$urmu$ (hahaha ay).. oyun kendi 3d engine'ine sahip olacak ve gezegenlerarasi uzay geminizle pilotculuk oynayabilecek, dilerseniz gezegenin birinde jedi akademisine devam edeceksiniz veya kendi halinde bir head-hunter olabileceksiniz..

    bu oyun ayni zamanda bloody ve qube ile yillar oncesinden fantazisini kurdugumuz oyundur.. kutlu olsun!
  • oyunda jedi olabilme sansiniz var ancak faq kisminda buna daha tam olarak karar vermediklerini duymustum. en basta jedi master olarak adminlerin ortalikta gezinecegi ve biraz jedi master yetistirdikten sonra oyundan jedi master olarak elini ayagini cekecegini duydum. ancak zaman ilerledikce gezegendeki herkezin jedi olmasini engellemek icin sadece hardcore(olunce tekrar dirilemeyen, bir daha oynanamayan) karakterlerin jedi olabilme ihtimali var ki gayet haklilar. sokakta gezerken hangi yone baksam bir light saber gormek pek hosuma gitmez sahsen. olen bir jedi tekrar dirilemedigi icin, jedilar olmasi gerektigi gibi cok az sayida olacaklar. ha tabi bir de su var bilmemkacbin yil kasip da jedi olduktan sonra bir combatta olup ondan sonra verdiginiz paralarin yasini tutmak pek hos olmayacaktir, zira aylik 20$ olacagi tahmin ediliyor. tabiki buna box ina odemeniz gereken para dahil degil. ancak ultima online gibi emulatoru yazilip da ardindan bir suru free server i acilirmi bilemem. ve tabi acilirsa ne kadar verimli ve zevkli olur bu da tartisilir. bunun yaninda oyunu oynamak icin gayet saglam bir pc gerektigi grafiklerinden anlasiliyor, bilgisayar yaninda bir o kadar saglam bir baglanti lazim tabiki de.
  • role play yapmak yerine herkes birbirine saldırır birbirini keserse sevilme ihtimali olmayacak oyun.

    neden herkes jedi olmak ister ama kendi halinde bir çiftçi veya tüccar olmak istemez?!?!
  • avaturk'tekilerin sati$ fiyatini 95 milyon olarak belirlemi$ olmalari biraz canimi siksa da yurtdi$indan gelmesini bekleyemezdim heralde. gerci $imdi de avaturktekileri bekliyoruz. geldi gelecek bir oyun oldu bu da.
  • muhtesem grafiklere sahip online oyun. özellikle social skilller konusunda asmıs adamlar. saatlerce savasmadan cantinaya gidip dans eden ve / veya sarkı soyleyen entertainerlar seyredebiliyor hiç sıkılmadan. hatta geçen gün 10 dakika sadece oturan birinin hareketleri seyrettim, bu kadar güzel.
  • diğer oyunculara fazlasıyla bağımlı oldugunuz bir oyun. millet birbirine yardım etmek için çıldırıyo keza skill gelişiminin bir bölümü de diğer oyuncuları eğitmekten geçiyo. etrafta neredeyse hiç yok denebilecek kadar az npc var. oyunun ekonomisi tamamen gerçek oyunculara dayalı. etrafta o anda size ozel missionlar veren makinalar var, onları gerçekleştirerek para ve de exp kazanıyosunuz. bunun dışında oyunun en önemli özelliği oyuna başlanılan profession'ı oyunun ortalarında beğenmeyip, ondaki skill puanlarınızı tamamen farklı bir profession için trade edebiliyosunuz. ya da aynı anda pek çok profession'ın ozelliklerini geliştirme şansınız da olabiliyor. hala daha everquestin kalbimdeki yerini alabilecek bir oyun değil ama karar vermek için oldukça da erken. daha deyatlı bilgi için http://swg.allakhazam.com/ ziyaret edilinebilinir, sonyin hazırladığı siteden daha ayrıntılı ve daha detaylı.
  • kotorun multiplayeri bu.

    (editörün notu: dikkat ettim de
    ulen amma kestirip atmışım breh breh kotorun multiplayeri olllllldu bi denem)
  • butun turkler eclipse galaksisine giriyormu$ biz de oyle yaptik.

    coronet yakinlarindaki duzluklerde bana gurrcat, durni falan avlarken rastlayabilirsiniz.

    300 paragraflik bir entry yazmi$tim alt-f4'e bastim.

    (bkz: dalyrake)
  • alıştığımız, bildiğimiz, sevdiğimiz star wars tadını sunan, yarın türkiye'deki lansmanının creaworld'de bir koktely ile basına tanıtılacağı oyun.

    (bkz: welcome to the real galaxy)
hesabın var mı? giriş yap