• stargate sg1 üzerine kurulu dvd için çekilecek ikinci filmin adı.
  • stargate the ark of the truthden bin kat daha iyi olduğu aşikar olan film. bazı mantık hataları yok değil ama zaten 10 sezon boyunca izlemişiz daha ne mantık hatası arıcan ayrıca jack o'neill'i ve komik kişiliğini tekrardan görmek iyi geldi.
  • 4 agustos 2008'de yalnizca dvd'de satisa cikacak ama dun itibariyle oraya buraya dusmus stargate feature filmi, ben izledim guzel. ama don s davis'i kaybettikten birkac gun sonra izlemek insanin icini ya da ayagini burkuyor haliyle. agustos gelsin de dvd'sini alayim diye bekledigim film ayni zamanda.
  • stargate the ark of the truth'dan daha güzel olmasının yanısıra "o eski stargate'ler" tadını da vermiş bir filmdir, on sezona, gaydırıguppak bir spin-off'a ve direct to dvd'lere rağmen hala bunu yapabiliyor olmalarına şaşıyorum, hammond of texas içinse bir dakika saygı duruşunda bulunuyorum.

    - it's so good to see you sir
    - is it?
  • konusu 1 sezonun en az yarısına yayılabilse daha güzel olabilecek ikinci stargate sg1 filmi.
  • ark of truth' dan daha doyurucu bir film olmustur, ben browder' a doyurmustur mesela.
    --- spoiler ---
    henuz bir kere seyrettim ve kafamda en az 6-7 buyuk soru baloncugu var ki bir kaci;
    mitch o resimde feci sekilde kendisine benzeyen adami gorup kafayi yememis midir?
    1929 a gidip 10 yil olayin olmasini bekleyen mitch timeline duzeldikten sonra orada kalmaya devam mi etmistir, ki resim oyle oldugunu gosteriyor. aslinda o gerceklikten de donmesi biraz zor gibi. eger donduyse neden kimseye bole bole oldu dememistir?
    ayrica geminin yasli kaptani da mitch'in ta kendisidir, bu durumda zaman makinasi bir zamanda bir yerde tekrar mi kullanilmistir?

    du ben en iyisi bir daha izliyim.

    --- spoiler ---

    ayrica sg1 in devami gelecek sinyalini vermis filmdir. ben aldim sinyali sizi bilmem.
  • muhteşem bir film olmuştur.

    --- spoiler ---

    ha'tak'a doyduk.

    mig'lerin death gliderları bozuk para gibi harcadığı sahne kısaydı ama güzeldi. bir death glider asla asla normal bir avcı uçağıyla başa çıkamaz, bırak f-302'leri bu bir gerçek.

    ba'al karizma bir abimizdir.

    geminin yaşlı kaptanı cameron mitchell'in dedesidir. ve hayır, mitchell o gerçeklikten dönmemiştir (o gerçeklik ana gerçeklik gerçi bu arada. zaman yolculuğu baş ağrısı, kesinlikle), zaten ikinci gerçeklikte mitchell diye birinin olmaması da ilk seferde mitchell'in dedesi ba'al gemiye saldırdığında ölmüş olduğu içindir

    samantha carter yine yapacağını yapmıştır.

    teal'c sen bizim herşeyimizsin. (bunun aynısını ark of truth'ta da yazmıştım.)

    daniel jackson gene ölüyor. (bu spoiler sayılmaz gerçi hamamböceği tıynetli pezevenk hep ölüyor.)
    --- spoiler ---
  • chevron guy'ın filmin hemen başında patlattığı bombayla caba taşşağa mı sarmışlar diye düşündürttü beni ama genel olarak fazlasıyla tatmin oldum,ark of truthdan cok cok daha iyiydi orası kesin.bok gibi gecen 6.sezondan sonra gelen cok güzel 7.sezonun verdiği hissiyatı verdi keşke dizisi de devam etse istiyor insan ama herhalde sg1 defteri bu filmle beraber kapandı.bu arada amanda tapping sarap gibi kadın o ilk sezonlardaki sümsük amandayla alakası kalmadı,özellikle sanctuaryde daha da bi güzelleşmiş göründü gözüme.
  • insani uzaydan sogutan film.
hesabın var mı? giriş yap